İsimsizler son bölümde neler yaşandı? İsimsizler 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler son bölümde neler yaşandı İsimsizler 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 09:43

İsimsizler 13. yeni bölüm fragmanı öncesi son bölümde Dayı ile birlikte operasyona çıkan Kaymakam Fatih, büyük bir yükün altına girmiştir. İsimsizler son bölümde çeşitli engellerle karşılaşan Fatih ve ekibi, nihayetinde amaçladıkları noktalara gelmişlerdir. Fakat bunun için artık çok geçtir. Peki, İsimsizler son bölüm sonrası 13. yeni bölüm fragmanında Dayı'nın Savcı'ya doğrulttuğu silah sonrası tetiğe basacak mıdır?

Haberin Devamı

İsimsizler, aksiyon dolu son bölümü ile izleyicilere heyecan dolu dakikalara sahne oldu. Teröristlerle büyük bir çatışma içerisinde olan askerlere destek İçin giden Kaymakam Fatih ve silah arkadaşları, İsimsizler 13. yeni bölüm fragmanı öncesinde akıllarda soru işareti bıraktı. Onca askerin şehit olmasına sebep olan Savcı'ya silah doğrultan Dayı, o silahı ateşleyebilecek midir? Peki, İsimsizler 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylı bilgiler

İsimsizler 13. yeni bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İsimsizler 12 Haziran Pazartesi yayınlanan yeni bölümde; Yıldız'ın kaçırılmasıyla işler sarpa sarıyor. Kardeşi Dicle'yi almak için karşılığında Yıldız'ı kaçıran Berfin, kendi başına aldığı bu kararla başta Gözcü olmak üzere örgütün de tepkisini çekiyor. Öte yandan Fatih, Yıldız’ı bulmak üzere sınırın diğer tarafında ekibiyle buluşuyor. Fatih'i durdurmak üzere harekete geçen Savcı ve Sinan ise beklenmedik bir durumlar karşı karşıya kalarak, Fatih'e engel olamıyor.
Berfin tarafından kaçırılan Yıldız'ın hayatı tehlikeye giriyor! Peki, şehit olan onca askeri gördükten sonra Dayı, Savcı'ya doğrulttuğu o tetiği çekecek mi?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!