İsimsizler 11. son bölümde neler yaşandı? İsimsizler 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler 11. son bölümde neler yaşandı İsimsizler 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 11:36

İsimsizler 11. son bölümde ekrana gelen olayların ardından akıllarda soru işaretleri yer almaya devam ediyor. İsimsizler 12. yeni bölüm fragmanında nelerin yaşanacağını merak eden seyirciler, fragmanda Kaymakam Fatih'in tepkisinin neleri doğuracağını merak ediyor. Peki, İsimsizler 12. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte, İsimsizler son bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı hakkında detay

Haberin Devamı

İsimsizler 12. yeni bölüm fragmanı, 11. bölümün ardından araştırılmaya başlandı. Son bölümde Kaymakam Fatih'in açığa alınmasına neden olan Savcı Zeki, sıkıntı yaratmaya devam etmektedir. Son bölümde Kaymakam Fatih'in açığa alınmasıyla birlikte aksiyon seviyesi daha da fazla artacaktır. Peki, İsimsizler 12. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte, son bölümün ardından İsimsizler 12. yeni bölüm fragmanı hakkında detaylı bilgiler

İsimsizler 12. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İsimsizler 11. Bölüm Fragmanı yayında! Fatih'e gelen kötü haber ne? Yoksa Yıldız öldürülüyor mu?
Fatih, Virankaya'yı hain örgütten temizlemeye kararlıdır ve sonuna kadar bu mücadeleyi devam ettireceğini belirtir. Fakat örgüt Fatih'i bu yoldan geri döndürmek için masum insanları, Fatih'in yakınlarını hedef almaya başlar. Olcay'ın tüm çabalarına rağmen Yıldız zorla kaçırılır ve akıbeti belli değildir. Fatih'e gelen kötü haber ne?

Haberin Devamı

Örgütün kurduğu kumpasın birinci adımı atılmış, Fatih açığa alınmıştır. Yerine gelen vekil kaymakam, Savcı Zeki’nin bir adamıdır. Virankaya üzerindeki hain planlarını güç birliği yaparak uygulamaya sokarlar. Fatih’in makamında olmaması en büyük avantajları olur.

   

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hain bir kurşunla yere devrilen Dayı’nın durumu ağırdır. O hastanede ölüm kalım mücadelesi verirken, Fatih ve ekibine de Elif üzerinden tuzak kurulur.  Fatih gözünü kırpmadan yaşadığını umut ettiği Elif’in hayatını kurtarmak için kendini riske atar.

Bu arada Berfin, kardeşi Dicle’nin yaşadığını öğrenmiştir. Gözcü ile karşı karşıya gelmeyi göze alarak Birsen’in yanında olan Dicle’yi kaçırmak için harekete geçer.

BAKMADAN GEÇME!