İsimsizler 2. bölüm fragmanında aksiyon dolu anlar

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler 2. bölüm fragmanında aksiyon dolu anlar
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 08:36

İsimsizler 2. bölüm fragmanında izleyicileri etkileyen sahneler ekranlara geldi. Kanal D ekranlarında yayınlanan ilk bölümü ile izleyicilere aksiyon dolu dakikalar yaşatan İsimsizler, karakterleri ve genel konusu ile araştırma konusu oldu. Farklı konusu ve etkileyici kurgusuyla izleyicileri ekranları başına kilitleyen İsimsizler dizisinin 2. bölüm fragmanı ekranlara geldi. İşte, dizinin yeni bölüm fragmanında yaşanan olaylar ve detayları

Haberin Devamı

İsimsizler dizisinin dün akşam yayınlanan ilk bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da ekranlara geldi. Kanal D'nin yeni dizisi İsimsizler ekranlarda fırtına gibi esti. Özellikle sosyal medyada dizinin ilk bölümüne gelen tepkiler olumluydu. Peki İsimsizler yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor?

İsimsizler 2. Bölüm Fragmanı yayında! İsimsiz kahramanların bu vatan için yeni bir görevi var! Fatih, bu vatan için hayatından vazgeçmeye hazır kahramanları bir araya toplar. Bu kahramanların şimdi başında canlı bomba tehlikesi vardır. Örgüt canlı bomba içeriğine devlet süsü vermeyi amaçlar. İsimsiz kahramanlar bu canlı bombayı durdurarak canların yok olmasını engelleyebilecek mi? Devletin bu kahramanlarını hangi tehlikeler bekliyor? 

İSİMSİZLER 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Fatih Keskin, genç bir diplomattır. Yeni görev yerine gitmeye hazırlanırken Güneydoğu’daki önemli ilçelerden biri olan Virankaya’nın Kaymakamı Orhan Yağız’ın hain bir saldırı sonucu şehit edilmesi, kararını değiştirir. Amirleri ve ailesi, onu bu kararından döndürmek istese de başaramazlar. 

Haberin Devamı

Virankaya’da 7 kişilik bir ekip oluştururken, hem terörle mücadele etmeyi hem de Kaymakam suikastının perde arkasını çözmeye çalışır. Fatih Keskin, Güneydoğudaki teröre karşı mücadelede kendisiyle omuz omuza savaşacak 7 cesur adam seçer. Onlarla yürüyeceği tehlikeli yolculukta sadece teröristlerle mücadele değil, terörü organize eden uluslararası ilişkileri de çözmek gibi bir görev üstlenir. Bunu yaparken de yolu genç Doktor Elif ve onun çevresinden ayrılmayan bölgedeki kaosun mimarlarından  Otto ile kesişir.

Kaymakam suikastının ilk ipuçlarına ulaşırken,  terör örgütü de Fatih’in ilk görev gününde ilçeyi ele geçirmek amacıyla büyük bir saldırıya hazırlanmaktadır. Bu saldırıda devlet içine sızmış paralel yapı ajanları, yabancı istihbaratçılar ve terör örgütü kol koladır. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!