İsimsizler 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fatih hırslı

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Fatih hırslı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 09:31

İsimsizler 9. yeni bölüm fragmanı, son bölümün ardından seyirciler tarafından merak edilmeye başlandı. Yeni bölümde Kaymakam Fatih'in neler yapacağını merak eden seyiciler, İsimsizler 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aradı. Peki, izleyicilerin merakla sorguladığı İsimsizler 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, son bölümde yaşananlar ve detayları

Haberin Devamı

İsimsizler 9. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta. Son bölümün ekrana gelmesinin ardından izleyiciler, İsimsizler 9. yeni bölüm fragmanı için araştırmalarına başladı. Peki, Kaymakam Fatih'in büyük emekler verdiği son bölümün ardından İsimsizler 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, bazı detaylar

İsimsizler 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

İsimsizler 8. Bölüm Fragmanı yayında! İsimsiz kahramanlar sınır ötesine geçiyor! Örgütün zirvesindeki ismi alt etmeyi başarabilecekler mi?

Fatih ve ekibi yine çok tehlikeli bir göreve, sınırın öteki tarafına geçerler. Örgütün dikkat çeken isimleri artık fazlasıyla nefes almıştır. Sawer, Afran ve diğer hain teröristlerin ölmesi gerekmektedir. Fakat onları bu tehlikeli mücadelede sürprizler bekler. Sawer ve Afran için yolun sonu mu geliyor? Fatih, bölgede kiminle karşılaşacak?

Haberin Devamı

Fatih ve ekibi, örgütün elebaşlarını yakalamak için Suriye’ye geçerler. Ancak işler planlandığı gibi gitmez. Ya geri dönecekler ya da hayatları pahasına Suriye’nin ölümcül bölgelerinde teröristlerle mücadele edeceklerdir.

Türkiye’den kaçan Sinan ise paralel yapının hain emelleri için Gözcü ile buluşur.

Bu arada Elif, Otto’nun ajan olup olmadığını anlamak için tehlikeli bir oyuna girişecektir. Elif’in Fatih ile konuşmasına tanık olan Yıldız ise hayatının şokunu yaşayacaktır.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Afran, Fatih'in yıllar önce kaybettiği amcası çıkıyor. Afran'a silahını doğrultan Fatih, yaşadığı bu şoktan sonra ne yapacak? Fatih'in annesini kaçıran Sawer, köşeye sıkışınca onu ölüme mi terk edecek? Annesinin yaşadığından haberdar olmayan Fatih, ona ulaşmayı ve hayatını kurtarmayı başarabilecek mi? Öte yandan hainler tarafından kumpasa getirilen Terörle Mücadele Polisi Ahmet, bebeğini kaybetmenin acısıyla hapishanede kavgaya karışıyor.

BAKMADAN GEÇME!