İsimsizler son bölüm sonrası 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler son bölüm sonrası 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2017 10:20

İsimsizler son bölümü ile izleyenlere aksiyon dolu bir akşam yaşattı. Operasyonla kurşun yağmuruna tutulan Fatih ve ekibi, saldırı altındaki binadan çıkış için bir yol aramaktadır. İsimsizler son bölümün yeni bölümde neler olacağını merak eden vatandaşlar 18. yeni bölüm fragmanı için araştırmalarına başladı. Peki, İsimsizler 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, son bölüm hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

İsimsizler son bölümü, geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümün ardından birçok soruya cevap niteliğinde oldu. Fatih ve ekibi için artık devir değişmiştir. İsimsizler son bölümünde artık savunmadan ziyade saldırı için karar alınmıştır. Bu dakikadan sonra düşmana karşı mertçe savaş en temelde yer alacaktır. İşte, İsimsizler son bölümü ve yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

İsimsizler 18. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızdan izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kudret sınır ötesine büyük ve çok önemli bir sevkıyat yapacaktır. Bu sevkıyatı yönetmek için örgüt, en güvendiği adamlarından birini dağdan şehre göndermiştir. İsimsizler'in çok yakından tanıdığı bu ismin aniden ortaya çıkmasıyla Fatih büyük bir şok yaşayacaktır.

Haberin Devamı

Fatih, bu gelişmeler karşısında Kurmay'ın bütün itirazlarına rağmen müthiş bir karşı operasyona imza atacaktır. Dağdan gelen ve İsimsizler'in çok yakından tanıdığı kişi kimdir? Kudret'in sınırları değiştirecek kadar önemli dediği sevkıyat nedir? Ve en önemlisi İsimsizler Türkiye üzerinde oynanan bu büyük oyunu bozabilecekler midir?

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kudret İstanbul'u kana bulayacak bir terör saldırısı tertiplemiştir. Bu planından kimsenin haberi yoktur. İpuçlarını birleştiren Handan, Kudret'in peşine düşer.

Murat hiç ummadığı bir yerden yardım alsa da Hatem ve adamlarının nefeslerini ensesinde hissetmektedir. İsimsizler'in ise bir kayba daha tahammülleri yoktur. Ne olursa olsun Murat'ı kurtaracaklardır.

Kudret ise hazırladığı tuzağın tıkır tıkır işlediğini görüp keyiflenmektedir. Ama bilmediği şey Handan'ın onu adım adım takip ettiğidir.

BAKMADAN GEÇME!