İsimsizler dizisinin sezon finali bölümünde neler yaşandı? İşte son bölümden detaylar

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler dizisinin sezon finali bölümünde neler yaşandı İşte son bölümden detaylar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 23:04

İsimsizler dizisi bu akşam yayınlanan sezon finali bölümüyle izleyicilerine oldukça nefes kesen dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken dizi İsimsizler'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan sezon finali bölümünde Fatih ve ekip, Dayı’ya engel olamadı ve Dayı tetiği çekti. Dayı’nın silahını ateşlemesi, İsimsizler ekibinin başına gelecek felaketlerin de başlangıcı oldu. İşte, İsimsizler dizisinin sezon finalinde yaşanan gelişmeler.

Haberin Devamı

İsimsizler dizisi bu akşam ekranlara gelen sezon finali bölümüyle takipçilerine oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarında yayınlandığı günden itibaren izleyicilerden tam not alan dizi İsimsizler'de aksiyon dolu anlar yer aldı. Dizinin sezon finali bölümünde Berfin, ailesini katleden kişinin Bozan olduğunu öğrendi. Bozan, Berfin’e infaz emrini verenin Gözcü olduğunu söyledi. Berfin, Gözcü ile hesaplaşırken, Bozan ise kendisini ele veren Heja’nın peşine düştü. Peki, sezon finalinde başka neler yaşandı? İşte, İsimsizler sezon finali bölümü detayları.

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANACAK

Fatih ve ekip, Dayı’ya engel olamaz ve Dayı tetiği çeker. Dayı’nın silahını ateşlemesi, İsimsizler ekibinin başına gelecek felaketlerin de başlangıcı olur.

Haberin Devamı

Diğer tarafta Berfin, ailesini katleden kişinin Bozan olduğunu öğrenir. Bozan, Berfin’e infaz emrini verenin Gözcü olduğunu söyler. Berfin, Gözcü ile hesaplaşırken, Bozan ise kendisini ele veren Heja’nın peşine düşer.

Virankaya’da olaylar her cephede alevlenir. Fatih, arkadaşlarının birer birer korkunç olaylara kurban gidişine engel olmaya çalışırken, kendi başına gelecek esas büyük felaketin farkında değildir.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sinan, sınırı geçmekte olan Fatih’i vurmak üzeredir ki karşısına hiç hesaplamadığı büyük bir engel çıkar. Savcı Zeki ve Sinan bir kere daha Fatih’i ellerinden kaçırırlar. Fatih, Yıldız’ı bulmak üzere sınırın diğer tarafında ekibiyle buluşurken Afran ise Gözcü’nün emriyle kızını vurmak üzere yanına gider. Ancak Yıldız orada değildir.

Bir tarafta Fatih ve ekibi diğer tarafta Afran, Gözcü’nün adamlarından önce Yıldız’a ulaşmak için büyük bir mücadele verirler. Ancak karşılarında büyük bir engel daha vardır; Berfin. Acımasız yüzüyle bir kere daha Fatih’in karşısına çıkan Berfin ise kendini kurtarmak için Yıldız’ı feda etmeyi göze alacaktır.

İsimsizler dizisinin sezon finali bölümünde neler yaşandı İşte son bölümden detaylar


SON 24 SAATTE NELER OLDU?



BAKMADAN GEÇME!