İsimsizler 10. bölüm fragmanında Dayı'nın durumu ağır!

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler 10. bölüm fragmanında Dayının durumu ağır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2017 22:34

İsimsizler dizisi yayınlanan 10. bölüm fragmanıyla izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatacak. Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi İsimsizler yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde hain bir kurşunla yere devrilen Dayı’nın durumu ağırdır. İşte, İsimsizler yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının herkes tarafından büyük bir heyecanla izlenen dizisi İsimsizler yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi İsimsizler yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde dayı hastanede ölüm kalım mücadelesi verirken, Fatih ve ekibine de Elif üzerinden tuzak kurulur. İşte, İsimsizler yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Hain bir kurşunla yere devrilen Dayı’nın durumu ağırdır. O hastanede ölüm kalım mücadelesi verirken, Fatih ve ekibine de Elif üzerinden tuzak kurulur.  Fatih gözünü kırpmadan yaşadığını umut ettiği Elif’in hayatını kurtarmak için kendini riske atar.

Bu arada Berfin, kardeşi Dicle’nin yaşadığını öğrenmiştir. Gözcü ile karşı karşıya gelmeyi göze alarak Birsen’in yanında olan Dicle’yi kaçırmak için harekete geçer.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Eğer gerekli destek sağlanmazsa yüzlerce Türkmen, kadınlar ve çocuklar katledilecektir. İsimsizlerin zamanla yarıştıkları kritik ve tehlikeli bir süreç başlar.

Babasının yaşadığını ve azılı bir terörist olduğunu öğrenen Yıldız deliye dönmüş, babasına ulaşmanın ve cevaplar bulmanın peşine düşer.

Otto’nun ofisine gizlice giren Elif, Fatih’e kurulacak pusuyu öğrenir. Ancak, genç kadın Otto’nun kendisinden şüphelendiğini anlamamıştır. Elif, Fatih’in hayatını kurtarmaya çalışırken, kendi hayatıyla oynadığının farkında değildir henüz!

BAKMADAN GEÇME!