İşimiz zor

BU takım hepimizin takımı. Kötü bir şeyi dile getireyim istemem. Ama dün akşamki oyunu seyredip, iyi şeyler de söylemek mümkün değil.

Bu takım Kore’de hazırlık maçları oynadı. İyi de oynadı. Son Belarus maçı kaybı var. Ne iyi oynarken, ne kötü oynarken hiçbir şey dile getirmedim. Çünkü karşılığı 3 puan olmayan maçlara hiç kulak asmam.

Ben Dünya Kupası’na katılmak hevesinde bir adamım. Dün akşamki maçı kazanamıyorsan bu iş zor. Hiç de bu maç Trabzon’da niye oynandı diyecek halim yok. Ben bu rakiple nerde oynarsam oynayım, yenmem lazım arkadaş. Ben daha iyi takımım. Maçın havası suyu olmaz. İyi takım nerde oynarsa oynasın, bu maçı kazanır. Tabi ki, biz rakipten daha iyi takımız. Ama daha iyi oynayamadık. En azından kazanacak kadar iyi oynamadık.

Farkında değilsin

Hasan Şaş’
a iki lafım var. Hasan kardeş, milli takım forması başka bir şeydir. Ya da sen, o başka bir şeyin farkında değilsin. Milli takımının formasını giyen bir futbolcu, bu kadar mesuliyetsiz olamaz. Bu beraberliğe büyük katkın oldu. Takımını on kişi bıraktın adamların hevesini kabarttın.

Ersun Yanal’ın ilk ciddi maçında sahaya iyi bir kadro sürdüğünü söyleyemem. Bu takımda Gökdeniz gibi, Nihat gibi adamlar kenarda durmaz. Bana göre dün akşam sahanın da takımının da en iyi oyuncusu Serkan. Bu çocuk hatasız futbol oynadı. Maçın hakemi bana göre ilk yarıda Hasan Şaş’ın itilmesine benim anladığım manada penaltı düdüğünü çalması lazımdı. O düdüğü üfleyemedi. Onun dışında da dişe dokunur hiç bir hatası olmadı.

Bizim Hakan’la kaçırdığımız bir gol var, bir de Ümit’in direğe giden topu. Başka da benim aklımda kalan bir pozisyonumuz yok. Bu kayıp hoş olmadı. İşimiz zor.
Yazarın Tüm Yazıları