Işıl Özgentürk, aşkta ve düşüncede özgürlüğü anlattı

Güncelleme Tarihi:

Işıl Özgentürk, aşkta ve düşüncede özgürlüğü anlattı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2017 12:13

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde söyleşiye katılan oyun ve köşe yazarı, senarist ve yönetmen Işıl Özgentürk, 'Aşkta ve Düşüncede Özgürlük' konusunda konuştu.

Haberin Devamı

Bilim, felsefe ve sanat alanlarında çalışmalarda bulunan düşünce grubu Ara Boyutlar Bilim Felsefe Sanat, seminer düzenledi. Oyun ve köşe yazarı, senarist ve yönetmen Işıl Özgentürk seminerde, 'Aşkta ve Düşüncede Özgürlük' konusunda konuştu. Türk Kuyusu Caddesi'ndeki Bodrum Mimarlık Kitaplığı'nda gerçekleştirilen söyleşiyi dinlemeye yaklaşık 100 kişi katıldı.

Cumhuriyet Gazetesi'nde 'Sanata Bakış' adlı köşede yazarlık yapan Özgentürk, "Bugün burada herkesin başındaki bir konuyu işliyoruz. Aşk nasıl bir duygudur, ihanet nasıl bir duygudur, kıskançlık nasıl bir duygudur, iktidar nasıl bir duygudur. Bütün bunlar bizim çocukluğumuzdan beri bize işlenen konular olduğu için onları aşmaya çalışıyoruz. Seminerde ben bir süre konuşacağım daha sonra katılımcılarla karşılıklı sohbete geçeceğiz. Yani interaktif bir söyleşi olacak. Ben bir hoca gibi anlatmıyorum, insanlar hep birlikte bu konuyu tartışıyorlar" dedi.
Yaklaşık 2.5 saat süren söyleşinin ardından Özgentürk sevenleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!