GeriNerede Ne Yenir İşi şansa bırakmak istemeyenlere özel Adana'nın en iyi 6 kebapçısı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İşi şansa bırakmak istemeyenlere özel Adana'nın en iyi 6 kebapçısı

İşi şansa bırakmak istemeyenlere özel Adana'nın en iyi 6 kebapçısı

Yolu düşenleri pişman etmeyen Adana'da kebabın en popüler durakları lezzet garantisi veriyor. İşte Adana'nın en ünlü kebapçıları...

Kebap deyince akla ilk gelen şehirlerinden biri hiç kuşkusuz Adana. Buraya yolu düşenlerin gidince pişman olmayacakları, sadece acılı Adana kebabı değil pek çok kebap çeşidini bulacakları en özel ve popüler mekanların sayısı bir hayli fazla. İşte Adana'nın en iyi kebapçıları...

Hem ismi hem kebabı özel: Kling Usta

Salaş, küçük, herkesin bilmediği bir kebapçı arıyorsanız Kling Kebap tam siz göre. 5 Ocak Stadyumu'nun hemen karşısında yer alan bu mekanda pek çok kebap çeşidinin yanı sıra ciğer, şiş ve harika mezelerin tadına bakabilirsiniz.

İşi şansa bırakmak istemeyenlere özel Adananın en iyi 6 kebapçısı

40 yıllık ustanın elinden: Cik Cik Ali

Vedat Milor gibi usta gurmelerin yanı sıra Adanalılardan da tam not alan Cik Cik Ali, satır kıyması ile yapılan kebaplarıyla meşhur. İkramı bol mekanda, kebap öncesi getirilen meze ve salatalar hem midenizi hem gözünüzü doyuracak.

İkramı bol, porsiyonları büyük: Bolkepçe

Çok yiyip az ödeyeceğiniz, sunuma değil lezzete önem veren, usta kebapçılardan Bolkepçe, önden sunduğu lahmacun ve mezeler ile kalbinizi fethedecek. Ardından gelen leziz kebaplar, tavuklar ve yağlı lavaşlar ise bol porsiyonlarıyla kebaba doymanızı sağlayacak.

İşi şansa bırakmak istemeyenlere özel Adananın en iyi 6 kebapçısı

İster metreyle ister kiloyla: Kebapçı Ufuk'un Yeri

Kebapçı Ufuk'un Yeri, Ufuk Usta ve ekibinin elde kıydıkları satır kıymalarla hazırlanan özel kebaplarıyla öne çıkıyor. Sarımsaklı beyti, tahinli salata ve sulu kebap tarifleriyle birçok kişiyi müdavimi yapmış mekanda, kebabınızı kiloyla ya da metreyle sipariş verebilirsiniz.  

İşi şansa bırakmak istemeyenlere özel Adananın en iyi 6 kebapçısı

Tarihi eskilere dayanır: Kebapçı Mesut

Adana'da bulunan en eski kebapçılar arasında yer alıyor Kebapçı Mesut. İkramları, köpüklü ayranı bir kenara sulu, kıvamında yağı ve yumuşaklığıyla damak çatlatan kebabı için bu mekanı mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Tam bir esnaf lokantası: Kaburgacı Yaşar

Salaş ama yemekleri, kebapları enfes Adana kebapçılar arasında yer alan Kaburgacı Yaşar, bakır ayran kapları, sadece lezzetlerine odaklanılmış mezeleri ile hem nostaljik hem de uygun fiyatlara sahip.

False