İshak Doğan, geçmişe sünger çekti

Güncelleme Tarihi:

İshak Doğan, geçmişe sünger çekti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 11:30

- Eskişehirsporlu futbolcu İshak: "Trabzonspor'a gittiğimde çok farklı beklentim vardı. Söylenecek çok söz var ama her şey geride kaldı. Geçmişte kalmak istemiyorum ve geleceğe bakıyorum"- "EURO 2016'da boy gösterecek ay-yıldızlı takımda forma giymeyi hedefliyorum"

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR (AA) - DENİZ AÇIK - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un savunma oyuncusu İshak Doğan, Trabzonspor'a gittiği dönemde çok farklı beklentilerinin olduğunu ancak bunların gerçekleşmediğini belirterek, "Söylenecek çok söz var ama her şey geride kaldı. Geçmişte kalmak istemiyorum ve geleceğe bakıyorum" dedi.

Eskişehirspor'un ara transfer döneminde Trabzonspor'dan sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği İshak Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor'da gösterdiği çıkışın ardından transfer olduğu Karadeniz temsilcisinde iyi bir dönem geçirmediğini vurguladı.

Ankaragücü ve ardından Kardemir Karabükspor'da yakaladığı çıkışı Trabzonspor'da da devam ettirmeyi hedeflediğini anlatan İshak, "Trabzonspor'a gittiğimde çok farklı beklentim vardı. Söylenecek çok söz var ama her şey geride kaldı. Geçmişte kalmak istemiyorum ve geleceğe bakıyorum. Eskişehirspor'u içinde bulunduğu kötü durumdan kurtarmak ve ligde tutmak istiyorum. Performansımı yeniden yükseltmek amacındayım. Şu anda bir yükseliş peşindeyim. Eski performansımın üstüne çıkmayı hedefliyorum. Eskişehirspor büyük bir camia. Bu takım benim için çok önemli. Sezonu iyi yerde tamamlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.


Haberin Devamı

- "EURO 2016'da forma giymek istiyorum"


İshak Doğan, geçmiş yıllarda çok çalışıp, A Milli Futbol Takımı forması giydiğini anımsatarak, yeniden o yükseliş dönemini yakalama gayreti içinde bulunduğunu dile getirdi.

Hedefinin A Milli Takım formasını çıkarmamak üzere yeniden giymek olduğunu belirten İshak Doğan, "Fransa'da düzenlenecek EURO 2016'da boy gösterecek ay-yıldızlı takımda forma giymeyi hedefliyorum. Gerekli performansı gösterip Fatih Terim hocadan o şansı bana vermesini bekleyeceğim" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!