'İşe ihtiyacın var mı' diyorlar

Güncelleme Tarihi:

İşe ihtiyacın var mı diyorlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2017 00:02

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, İngiltere’ye hareketinden önce Esenboğa Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtlarken Anayasa değişikliğinin konumunu nasıl etkileyeceğiyle ilgili de şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Anayasa değişikliğinden sonra benim konumumla ilgili insanlar sağ olsun çok ilgi gösteriyorlar, ne olacağımı, ne iş yapacağımı, ‘İşe ihtiyacın var mı’ diye soranlar oluyor. Hoşuma gidiyor yani hatırlanmış, düşünülmüş olmak. Ama şunu söyleyeyim ben geleceğe yönelik hiç hesap yapmadım, bundan sonra da yapmam, Allah kerim. Yapacak işlerimiz var. Genel kurulda tüzük değişikliği zaten gündemde var. Orada da ihtiyacımız olan değişiklikleri genel kurulun iradesiyle yapmış olacağız. 3 Kasım 2019’a kadar mevcut sistem devam edecek. Bizi erken terhis etme gayretleri olabilir ama siyasette her zaman her şey olur. Şu anda biz bir sorumluluk sahibiyiz ve bunu en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Milletimiz de istediği müddetçe, biz milletin emrinde oluruz, ‘Kenara çekil’ derse çekilmesini de biliriz.”

SARAY DEĞİL, KÜLLİYE
Yıldırım, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun “CHP’yi Saray karıştırdı” yönündeki açıklamalarına ilişkin soruyu “Saray’ın işi gücü yok da CHP’yle mi uğraşacak” diye yanıtladı. Yıldırım ayrılırken Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un uyarısı üzerine ‘Saray’ ifadesini ‘Külliye’ olarak düzeltti. 

BAKMADAN GEÇME!