İşadamlarıyla istişare toplantısı

Güncelleme Tarihi:

İşadamlarıyla istişare toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2017 12:16

İşadamlarıyla istişare toplantısı

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - EKONOMİ Bakanlığı heyeti Burdur'da işadamlarıyla istişare toplantısı yaptı.

Ekonomi Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Zafer Soylu ve beraberindeki heyet Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'nda işadamlarıyla istişare toplantısı yaptı. İlk olarak sanayicileri ziyaret eden heyet daha sonra konferans salonunda işadamları ve sanayicilerle bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. Toplantıya Vali Şerif Yılmaz, Ak Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Reşat Petek, Ekonomi Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Zafer Soylu, Defterdar Sedat Ayyıldız, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik de katıldı.

Zafer Soylu, çalışma ziyaretlerinin Ekonomi Bakanlığı tarafından nisan ayında başlatıldığını belirterek, "İşadamlarımızın sorunlarını dinliyoruz, sadece ekonomiyle ilgili değil tüm konularla ilgili sorunlarını dinliyoruz. Elimizden geldiği kadar sorunlarına çözüm bulmaya gayret ediyoruz. Bakanlığımızın destek ve yatırım teşvikleri hakkında bilgilendirme yapıyoruz. Gördük ki firmalarımız maalesef bizim vermiş olduğumuz teşvik ve desteklerin hepsinden haberdar değil. Şu ana kadar 35 şehirde 1300 firmamızla doğrudan görüştük. Sorunu çözebilmenin yolu sorunu anlayabilmekten geçiyor" dedi.

Vali Şerif Yılmaz, "Bu zamana kadar sanayicimizin ve vatandaşımızın en büyük şikayeti 'Biz yetkililere ulaşamıyoruz', 'Biz muhatap bulamıyoruz' diyorlardı. Bugün Ekonomi Bakanlığımızın genel müdürlük temsilcileri burada, sorunlarınız, sorularınız var ise sadece bugün değil bundan sonra irtibat kurabileceğiniz, iletişim sağlayabileceğiniz, konuşabileceğiniz muhataplarınız burada. Bizi de devreden çıkarın arkadaşlarla beraber yüz yüze görüşerek yapacağınız çalışmalarda iletişim sağlayabilirsiniz. Bakanlığımıza bu çalışması için de ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Burdur ekonomisiyle ilgili bilgi verirken, Ak Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Reşat Petek de yaptıkları konuşmalarda Ekonomi Bakanlığının uygulamasının öneminden bahsederek ilgililere teşekkür etti.

Konuşmalardan sonra toplantı basına kapalı devam etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!