İş yapamaz hale geldik

Güncelleme Tarihi:

İş yapamaz hale geldik
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2016 15:01

15 Temmuz darbe girişiminde Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik gerçekleştirilen hava ve kara saldırılarında ağır hasar gören Emniyet Taksi Durağı’ndaki taksiciler, “İş yapamaz hale geldik. Büyükşehir ve Valilik’ten yardım bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Ankara Hürriyet, 40 yıldır Emniyet Müdürlüğü’nün karşısında hizmet veren ve 15 Temmuz gecesi yaşanan patlamalarda ağır hasar gören Emniyet Taksi Durağı’ndaki taksicileri dinledi. Şarapnel parçalarının camları kırdığı ve patlamalar sırasında duvarlarının hasar gördüğü gece büyük korku yaşayan taksiciler, “Başkent’i düşman işgal ediyor sandık” dedi. Darbe girişiminin yaşandığı gecenin üzerinden 11 gün geçmesine karşın saldırıların izlerini taşıyan durağın taksicileri şöyle konuştu: 

 SAVAŞ ÇIKTI SANDIK

“Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan saldırılarda, savaş çıktığını sandım. Her yerde şarapnel parçaları uçuşuyordu. Düşman askerleri gelse bu kadar silahsız ve masum insana zarar veremezdi. Allah’a şükürler olsun ki patlamalar yaşandığı sırada durağın içersinde hiçbir arkadaşımız kalmadı.”  Caner Altındağ

Haberin Devamı

ÜCRETSİZ TAŞIDIK

“Savaş alanına dönen Emniyet Genel Müdürlüğü çevresinde birçok silahsız ve masum insan vardı. Kendi canımızı kurtarırken yardım edebildiğimizi kişileride yakın noktalara ücretsiz taşıdık. Daha sonra, ekmek teknelerimiz bırakıp meydanlara koştuk.” İbrahim Erol

YARDIMLARINI BEKLİYORUZ

Emniyet Taksi Durağı’nda çalışan 12 taksi şoförünün ortak görüşleri ise şöyle:
“Olayın ardından iş yapamaz hale geldik. Valilik ve Büyükşehir bizlere gerekli yardımların yapılacağın sözünü verdi. Kendilerinden bu yardımları en kısa zamanda yapmalarını bekliyoruz. Bunun yanında, bölgenin de en kısa zamanda eski sağlıklı görüntüsüne dönmesi için dua ediyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!