İş ve siyaset dünyası düğünde buluştu

Güncelleme Tarihi:

İş ve siyaset dünyası düğünde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2017 14:56

İş ve siyaset dünyası düğünde buluştu

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde işadamı Rıza İleri'nin oğlu Mehmet İleri ile Cumalı Tarım Kredi Kooperatifi eski Müdürü Ali Yılmaz'ın kızının düğünü ilçedeki iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.

Serik Ziraat Odası eski Başkanı işadamı Rıza İleri ve Türkan İleri'nin oğlu Mehmet İleri ile Cumalı Tarım Kredi Kooperatifi eski Müdürü Ali Yılmaz ve Yaşar Yılmaz'ın kızı Figen Yılmaz, Boğazkent'teki İkizler Düğün Salonu'nda evlendi. Düğün törenine Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, CHP İlçe Başkanı Osman Demiroğlu, Serik eski Belediye Başkanı Mehmet Habalı, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Cesur, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, Pazarcılar Odası Başkanı Erdal Çam ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

İş ve siyaset dünyasının bir araya geldiği düğün töreninde Figen ve Mehmet çifti, yaşamlarının en mutlu günlerinde doyasıya eğlendi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!