İş, sanat ve siyaset dünyasını buluşturan düğün

Güncelleme Tarihi:

İş, sanat ve siyaset dünyasını buluşturan düğün
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2018 11:39

İş, sanat ve siyaset dünyasını buluşturan düğün

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da Oğuz Kuyumculuk sahibi Oğuz Temel, şarkıcı Ebru Gündeş'in sahneye çıktığı gecede mimar Ceren Baharözü ile hayatını birleştirdi. Düğün, iş, sanat ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.

Merkezi Antalya'da bulunan Oğuz Kuyumculuk'un sahibi Oğuz Temel, uzun süredir nişanlı olduğu Ceren Baharözü ile dünya evine girdi. Rixos Premium Otel'de düzenlenen düğüne iş, sanat ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Düğünde sahneye çıkan Ebru Gündeş, sevilen şarkılarını seslendirdi. Oğuz Temel ve Ceren Baharözü'nün nikahını, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek kıydı. Damadın nikah şahitliği eski İl Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan ile iş insanı Uğur Bektaş, gelinin şahitliğini ise Fulya Sarman ile Pervin Gümülcineli yaptı.

"Evlilik cüzdanını Oğuz Temel'e vereceğim. Evde onun sözü geçsin istiyorum" diyerek espri yapan Başkan Böcek, gelinin nikah defterini kapmasına engel olamadı. Kahkaha ve alkışlar arasında nikah defterini havaya kaldıran gelinin, damadın ayağına basması ise konuşmaya son noktayı koydu. Böcek, "Bir ömür boyu mutlu olun. Vatanına, milletine hayırlı evlatlar yetiştirin" dedi. Nikahın ardından şahitlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren çift, gecenin ilk dansını yaptı. Temel çifti, ilk dansın ardından tebrikleri kabul ederek davetlilerle fotoğraf çektirdi.

Gecenin sürprizi ise Ebru Gündeş oldu. Gündeş, şarkılarıyla düğüne renk kattı. Siyah kostümüyle dikkatleri üzerine toplayan şarkıcı, 'Gönlümün Efendisi' adlı şarkısıyla konserine başladı. Ardı ardına sevilen şarkılarını seslendiren Gündeş, çifte mutluluklar diledi.

Düğüne katılan davetliler şık ve renkli giyimleriyle geceye renk kattı.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!