İş ortağı olabiliriz

Güncelleme Tarihi:

İş ortağı olabiliriz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 11:22

İzmir HALIMDER Başkanı Abdullah Naci Ölçen, güçlü ekonomisi, gelişmiş sanayisi ve teknolojik üretim hacmiyle Çin’in İzmir’in önemli bir iş ortağı olabileceğini aktardı.

Haberin Devamı

İZMİR Ticaret Odası Meclis Üyesi ve İzmir Halıcılar ve Yer Döşemecileri Derneği (İZMİR HALIMDER) Başkanı Abdullah Naci Ölçen, Çin İzmir Başkonsolosluğu’nun davetlisi olarak gitti Çin’den sektörüne mesajlarla döndü. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Ticaret Odası’ndan oluşan heyette yer alan Ölçen, 23’üncü Uluslararası Lanzhou Yatırım ve Ticaret Fuarı’na katıldı. Abdullah Naci Ölçen, 10 günlük iş ve inceleme gezisi programlarındaki forum, toplantı ile fuarın İzmir ve bölge için verimli geçtiğini söyledi.

İş ortağı olabiliriz

 

İZMIR’E BAŞKONSOLOSLUK

Çin’in güçlü ekonomisi, gelişmiş sanayisi ve teknolojik üretim hacmiyle bazı kalemlerde İstanbul’un olduğu kadar İzmir’in de önemli bir iş ortağı olabileceğini aktaran Ölçen, “Çin, Türkiye’de ikinci başkonsolosluğunu İzmir’de açtı. Bu da ticarette karşılıklı güven yaratıyor. Ticaret ve turizmin artacağına işaret ediyor. Bu güvenceyle Çin’de sektörümüzle ilgili tespitler yaptım ve pazar araştırmasına girdim. İzmir’den Çin’e ihracatta otel ve holdingler haricinde halıya rağbetin pek fazla olmadığı gördüm” dedi.

 

Haberin Devamı

UYGUN KOŞULLAR VAR

Lamine, masif parke, sentetik çim halı, plastik paspas ile yolluklar konusunda Çinli üreticilerin uygun şartlarda ve fiyatlarda üretim yaptıklarını belirten Abdullah Naci Ölçen, “Yeni firmalarla ticari bağlantılar kurmak istediklerini tespit ettim. Çin İzmir Başkonsolosluğu ve İzmir Çinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile ilişkilerimizi sürdürüp Domotex / Asia 2018 Shanghaı Halı ve Zemin Kaplama Fuarı için destekler arayacağız. Toplu alımlarla uygun koşullar sağlamak mümkün” görüşünü paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!