İş Kadınları, İş Adamları, Sanayiciler Ve Yatırımcılar Bölge İstişare Toplantısı

Güncelleme Tarihi:

İş Kadınları, İş Adamları, Sanayiciler Ve Yatırımcılar Bölge İstişare Toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2015 10:22

TÜRKİYE SANAYİCİ İŞ KADINLARI VE İŞ ADAMLARI KONFEDERASYONU AKDENİZ BÖLGE TEŞKİLATLARI, AKDENİZ BÖLGE BAŞKANI HAKAN ÖZAL'IN BAŞKANLIĞINDA ADANA ATOSEV TOPLANDI.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Akdeniz Bölge teşkilatları, Akdeniz Bölge Başkanı Hakan Özal’ın Başkanlığında Adana ATOSEV toplandı.
Toplantıda Akdeniz Bölge ekonomisini ve Bölgenin ithalat ihracat potansiyelini Bölgede yaşanan son ekonomik gelişmeleri ve Bölgenin kalkınması için yapılacak olan çalışmalar ve faaliyetler tartışıldı. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Akdeniz Bölge Başkanı Hakan Özal Akdeniz Bölgesi iş Kadınları İş Adamları yatırımcılar ve sanayiciler istişare toplantısında yapmış olduğu konuşmasında "Başta Adana olmak üzere Bölgenin ve Bölge illerinin ekonomisin kalkınması için Bölgenin yurt dışı pazar payının ihracat payının artması; bölge turizmin sanayisinin tarımsal faaliyetlerini kalkınması için Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Akdeniz Bölge Başkanlığı olarak Bölgede Başta Adana olmak üzere Mersin Antalya Hatay Kahramanmaraş gibi Bölgenin önemli ticaret kentlerinde Bölgenin ticaretini ithalatını ihracatını turizmini ve sanayisini
destekleyen ulusal ve uluslararası organizasyonlar yapacağız dedi hakan Özal Akdeniz Bölgesi ticaretiyle üretimiyle Türkiye ekonomisine büyük katkılar sağlayacaktır" dedi.
Akdeniz Bölgesi ekonomi ve ticaret istişare toplantısı Mersin, Antalya, Burdur, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Isparta, Adana İl Başkanları ve Bölgede çok sayıda iş Kadını iş Adamı yatırımcı sanayicinin geniş
katılımıyla gerçekleştirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!