İş hayatının internetteki yeni adresi: yenibir.com

Güncelleme Tarihi:

İş hayatının internetteki yeni adresi: yenibir.com
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

HÜRRİYET İnsan Kaynakları ve Hürriyetim'in sinerjsininin birleştiği ‘‘www.yenibir.com’’, ‘‘Bulduğunuz işte değil, istediğiniz işte ve aradığınız iş arkadaşı ile çalışın’’ sloganıyla dün kullanıma açıldı. Hürriyet Pazarlama-Operasyon Grup Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, işlevselliği ve referans sitesi olma özelliği ile Türkiye'de bir ilk olan ‘‘yenibir.com’’un, ‘Tarafsız, etik ve objektif’ bir iş ortağı olduğunu söyledi.

İnternetin İş ve İnsan Kaynakları sitesi ‘‘yenibir’’ en kısa sürede, kişinin niteliklerine göre iş bulma imkanı sunarken, iş yaşamıyla ilgili tüm problemlerin de çözümüne yardımcı olmayı amaçlıyor. İş arayanlarla, iş arkadaşı arayanları buluşturan bir platform olan ‘‘yenibir.com’’, şu anda yaklaşık 78 bin özgeçmiş ile Türkiye'nin en güncel özgeçmiş havuzuna sahip.

Dün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen bir toplantıyla iş dünyası ile tanışan ‘‘yenibir.com’’'un tanıtım toplantısına; Hürriyet İcra Kurulu Üyesi ve Hürriyet Pazarlama-Operasyon Grup Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet Reklam Grup Başkanı Ayşe Sözeri Cemal, Doğan Medya Grubu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Milpa Genel Müdürü Yalçın Balcı ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Toplantıda ‘‘yenibir.com’’u yaratan ekibin başında yer alan Ebru Kohen ve ‘‘yenibir.com’’ ekibi de hazır bulundu.

Vuslat Doğan Sabancı, ‘‘yenibir.com’’un sadece aday arama ya da iş bulma sitesi olmadığını belirterek, teknolojik gelişmeleri yaratıcılıkla pekiştirecek bir iş ortağı sunduklarını söyledi. ‘‘İşsiz, işinde mutsuz, yanlış kararlar alan, hayalleri olan ve bu hayallere nasıl ulaşacağını bilemeyen bir çok insan var’’ diyen Vuslat Doğan Sabancı, ‘‘Bir çok iş arayan insan torpili olmadığı için işsiz kalıyor. Genç beyinler doğru yönlendirilmiyor. İş ilanları sonunda, iş arkadaşı seçerken de, binlerce CV arasından doğru insanı bulmak, seçmek hem çok zaman alıyor hem de çok maliyetli’’ diye konuştu.

yenibir.com’da neler yapılabilir?

Yenibir'de iletişim bilgilerini, son çalıştığınız şirketin ismini ya da referans verdiğiniz kişilerin bilgilerini gizleyebilirsiniz.

Özgeçmiş zenginleştirme.

İş arama/İş alarmı/Başvuru havuzu.

Başvuru filtreleme.

Yenibir'de iş psikoloğu, İş Hukukçusu ve psikiyatrist uzmanlar ile internet üzerinden iletişim kurulabiliyor.

Kariyer destek. Yenibir'de kendi işinizi kurmanın, iş sahibi olmanın yollarını da bulabilirsiniz.

Yenibir'de, yerli ve yabancı şirketler hakkındaki güncel haberler, yeni yatırım alanları, şirket birleşmeleri ile ilgili haberler bulabilirsiniz.

İlan verme/ilan görüntüleme/güncelleme.

Adaylarla iletişim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!