İş hayatını anlatan en iyi 10 film önerisi

Güncelleme Tarihi:

İş hayatını anlatan en iyi 10 film önerisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2017 11:10

Bu filmleri izleyerek, iş dünyasını daha yakından tanıyabileceksiniz. İşte sizin için seçtiğimiz iş dünyasını konu alan en iyi 10 film...

Haberin Devamı

İş hayatını filmlerden analiz etmek hiç de zor değil. Sizin için iş hayatını konu alan en iyi 10 filmi derledik.

  1. The Wolf Of Wall Street (Para Avcısı): Gerçek bir hikayeden uyarlama olan filmde, genç bir adamın yatırımcıları dolandırarak elde ettiği servet ve değişen hayatı anlatılıyor. İş dünyasının gizli dünyasını aralayan bu film oldukça ilginizi çekebilir.
  2. The Pursuit of Happyness (Umudunu Kaybetme): Maddi zorluklara rağmen ailesini bir arada tutmak için çabalayan bir adamın öyküsü konu alan bir film. Yaşanılan zorluklar karşısında, umudunuzu kaybetmemenizi sağlayacak sarsıcı filmi DVD listenize eklemelisiniz.
  3. The Social Network (Sosyal Ağ): Film, Facebook'un kurucusu olan Mark Zuckerberg'in hayatını konu alıyor. Dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Facebook'un kuruluşunu izlerken, kendiniz adına birçok çıkarımda bulunabilirsiniz.
  4. The Prestige (Prestij): İki sihirbazın kıyasıya rekabetini konu alan filmde, şöhret yolunda beraber attıkları adım istedikleri gibi sonuçlanmayan genç iki sihirbazın, zamanla dostluktan rekabete dönüşen ilişkisi oldukça ilgi çekici bir biçimde gözler önüne serilmiş.
  5. Limitless (Limit Yok): New York'ta yaşayan sıradan bir yazarın, her geçen gün kötüye giden yoksul hayatının bir anda mucizevi bir şekilde değişmesini konu alan bir film. İş dünyasının istenen mucizelerini, farklı bir yönüyle izlemek isteyebilirsiniz.
  6. The Devil Wears Prada (Şeytan Prada Giyer): Göz kamaştırıcı bir moda dünyasında geçen film, o dünyaya ait olmayan genç bir stajyerin hikayesini konu alıyor.
  1. Birdman (Cahilliğin Umulmayan Erdemi): Bir zamanların ünlü süper kahramanını canlandıran bir oyuncunun, kaybettiği ününü ve kariyerini tekrar kazanma çabasını konu alan bir film. Filmde eski popülerliğini geri kazanmaya çalışan bir adamın, kendisiyle ve ailesiyle yaşadığı sorunlara yer veriliyor.
  2. The Internship (Genç Çıraklar): Pazarlama departmanında çalışan iki adam işlerini kaybetmeleri ve beraberinde gelişen olaylar sonucu kendilerini Google'ın stajyerliği için kıyasıya bir rekabetin içinde bulurlar. Bu filmle iş dünyasındaki rekabete daha yakından tanık olmak isteyebilirsiniz.
  3. Catch Me If You Can: (Sıkıysa Yakala) Gerçek bir hikayeden uyarlanan film, FBI tarafından en çok aranan dolandırıcılar arasında en genç olan Frank Abagnale'ın hikayesini anlatılıyor.
  4. Steve Jobs: Filmde, Apple'ın kurucusu Steve Jobs'ın yaşam öyküsü anlatılıyor. 21. yüzyılın dahileri arasında gösterilen Steve Jobs'ın başarı hikayesi sizi harekete geçirebilir.

BAKMADAN GEÇME!