İş fikrine ödül

Güncelleme Tarihi:

İş fikrine ödül
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 15:17

İş fikrine ödül

Haberin Devamı

Uğur MART/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE Ticaret ve Sanayi Odası (NiTSO) ile bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurullarının ortaklaşa düzenlediği "Kır Kabuğunu Bir Fikir de Sen Bul-4" adlı iş fikri proje yarışmasının başvuru süresi devam ediyor.

Niğde’de 4'üncü kez gerçekleştirilecek olan girişimcilik yarışmasını organize eden Niğde Ticaret ve Sanayi Odası ile bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Goncagül Bilen ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mustafa Arı böyle anlamlı bir organizasyonun düzenlenecek olmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirttiler. Bilen ve Arı yarışma ile ilgili yaptıkları ortak açıklamada şu bilgileri verdiler:
"6 Kasım tarihi itibariyle billboardlarda ve yerel basında duyuru ve reklamlarımız, internet sitemizde başvuru koşullarımız ve başvuru formumuz yer almaya başladı. 15 Ocak 2018'e  kadar katılımcıların iş fikirlerini A4 ebadında kâğıda yazarak kapalı bir zarf içinde Ticaret ve Sanayi Odamıza teslim etmeleri gerekiyor. Daha detaylı bilgi almak isteyen katılımcılarımız Niğde Ticaret ve Sanayi Odası'ndan ve "www.nitso.org.tr" internet adresimizden faydalanabilirler. Yarışma sonucunda 18 yaş ve üzeri gerçek kişiler kategorisindeki birinciye 8 bin TL, ikinciye 5 bin TL, üçüncüye 3 bin TL para ödülü verilecektir. Para ödülünün yanı sıra ilk üçte yer alan yarışmacılara gelecekte açılması planlanan ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ kursuna ön elemesiz katılma hakkı ve iş fikirlerini hayata geçirmeleri koşuluyla NiTSO’nun yayınlarında ücretsiz reklam yapma hakkı da verilecektir. Lise ve dengi düzeyde öğrenim gören öğrencilerin yer aldığı ikinci kategoride ise; birinciye cumhuriyet altını, ikinciye yarım altın, üçüncüye çeyrek altın verilecektir."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!