Ä°ÅŸ dünyası Adana'da buluÅŸuyor

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası Adanada buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 11:23

ADANA Genç Ä°ÅŸadamları DerneÄŸi (AGÄ°AD), Türk GiriÅŸim ve Ä°ÅŸ Dünyası Konfederasyonu (TÃœRKONFED) ile Ekonomi ve Dış Politika AraÅŸtırmalar Merkezi'nin (EDAM) hazırladığı 'Ä°l Bazında Rekabet Endeksi Raporu' semineri Adana'da yapılacak. Seminere Avrupa BirliÄŸi Bakanı ve BaÅŸmüzakereci Ömer Çelik'in de katılması bekleniyor. Â

Haberin Devamı

Adana Sheraton Grand Otel'de 9 Aralık saat 13.30'da başlayacak seminerin açılış konuşmalarını, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadooğlu, TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes, ÇUKUROVA SİFED Başkanı Ali Doğan ve AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı yapacak. Seminerin onur konuşmacıları EDAM Başkanı Sinan Ülgen ve TÜRKONFED Ekonomi Danışmanı Pelin Yenigün Dilek ise 'İl Bazında Rekabet Endeksi Raporu'nu tanıtacak.

ADALI'DAN KATILIM ÇAĞRISI

İş dünyası bileşenlerini buluşturacak etkinlikle ilgili açıklama yapan AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı, toplantının bölgesel rekabet gücünü yaratma olanağını elinde bulunduran yerel yönetimler ve girişimlere yol göstereceğini vurguladı. Adalı, "Toplantımız, illerin göreceli olarak rekabet gücünü oluşturan belli başlı alanlardan hangilerinde daha ileride oldukları, hangilerinde ise nispeten geri kaldıklarının görülebilmesi adına önem taşımaktadır" dedi. Adalı, seminerin herkese açık olduğunu sözlerine ekledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!