İş Akademisi'nde sertifika zamanı

Güncelleme Tarihi:

İş Akademisinde sertifika zamanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 16:14

İş Akademisi'nde sertifika zamanı

Haberin Devamı

MERSİN Üniversitesi ile Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliğinde yürütülen AB İş Akademisi Projesi kursiyerleri sertifikalarını aldı.
Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi'ndeki sertifika törenine Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Adana'nın merkez Çukurova İlçe Belediyesi ve Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Soner Çetin, İş Akademisi Proje Yöneticisi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı ile kursiyerler katıldı.
Törende konuşan Rektör Çamsarı, üniversite mezunu gençlerin işsiz kalmasının Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri olduğunu belirterek şunları kaydetti:
"İş Akademisi Projesi’ni bu soruna çözüm üretecek faaliyetler ile Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliğinde tasarlayıp Avrupa Birliği’ne sunduk. AB Genç İstihdamın Desteklenmesi Programı kapsamında Üniversitemiz ile Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliğinde yürütülen İş Akademisi Projesi’nin bildiğiniz üzere bugün son aşamasındayız. Üniversitemiz mezunlarının istihdamına yönelik destek veren kariyer merkezimizin etkinliğinin artırılması ve mezunlarla iletişimin mezuniyet sonrasında daha güçlü şekilde sürdürülebilmesi için çalışmalarımız devam etmekte."

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!