Irmakta kaybolan kardeşler bulunamadı

Güncelleme Tarihi:

Irmakta kaybolan kardeşler bulunamadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2016 12:09

Kayseri'nin Tomarza İlçesi’nde, geçtiğimiz Pazar günü Zamantı Irmağı’nda balık tutarken girdikleri suda kaybolan Ahmet (25) ve Kemal Aslan (27) kardeşler henüz bulunamadı.

Haberin Devamı

Tomarza ilçesine bağlı Akmezar köyünde geçtiğimiz pazar günü düzenlenen 6’ncı Akmezar Köy Şenliği’ne katılan Ahmet ve Kemal Aslan kardeşler, balık tutmak için Zamantı Irmağı’na gitti. Görgü tanıklarının iddiasına göre, suya attıkları oltalarının çalılıklara dolandığını gören kardeşler, oltalarını kurtarmak için suya girdi. Kardeşleri en son suda görenler de daha sonra şenlik alanına döndü. Kardeşlerin şenliğe dönmemesi üzerine jandarma ekiplerine haber verildi. Olay yerine AFAD ve jandarma arama ve kurtarma ekipleri gönderildi. Arama ve kurtarma ekiplerinin, önceki gün akşam ve dün gün boyu ırmak çevresi ile suda yaptığı arama ve kurtarma çalışmalarından bir sonuç alınamadı.

Tomarza Kaymakamı Engin Uysal, dün kendisinin de olay yerine gittiğini ve jandarma ile arama kurtarma ekiplerinden çalışmalar hakkında bilgi aldığını belirterek, Aslan kardeşlerden henüz bir haber amaladıklarını bildirdi. Uysal, arama çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü de kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!