İrfan Değirmenci'den Yenimahallelilere gösteri

Güncelleme Tarihi:

İrfan Değirmenciden Yenimahallelilere gösteri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2017 13:30

İrfan Değirmenci'den Yenimahallelilere gösteri

Haberin Devamı

ANKARA,(DHA)- ÜNLÜ televizyoncu İrfan Değirmenci, 'Anne ben artist oldum' adlı iki perdelik müzikli gösterisini Yenimahallelilerin beğenisine sundu.
Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde ünlü televizyoncu İrfan Değirmenci 'Anne Ben Artist Oldum'  adlı iki perdelik müzikli tek kişilik gösterisini sergiledi. Gösteriyi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe ve parti yönetimi izledi. Öğrencilik yıllarını ve mesleki hayatında yaşadığı  olayları mizahi bir dille anlatan İrfan Değirmenci,  haksızlıklar karşısındaki mücadelesine seyirciye aktardı. Değirmenci'nin gösterisi izleyenlerin beğenisini topladı. 
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, gösteri sonunda Değirmenci'ye çiçek vererek şunları söyledi:
"Bugün bir halk çocuğunun yaşam hikâyesini izledik. Türk basınının hangi şartlar altında çalıştığını ve ülkenin gerçeklerini gördük. Değirmenci kendi ağzından bizlere çektiği zorlukları anlattı. Demokrasi, ülkemize tam anlamıyla yerleşmediği için basınımızın duayenleri bunu hayatlarıyla ödediler. Bunu Uğur Mumcu, Ahmet Taner Kışlalı, Bahriye Üçok ve Necip Hablemitoğlu ve daha niceleri canlarıyla ödediler. Ben inanıyorum ki Türkiye Cumhuriyeti demokrasiyi sevmiştir, Türkiye Cumhuriyeti Gazi Mustafa Kemal’in Cumhuriyetini sevmiştir ve onun yolundan gidecektir. O yol aydınlık bir yoldur. Bunları aşacağız. Basınımız doğru haber yapacak, yanlı olmayacak. Türkiye’de adalet bir gün herkes için işleyecek."
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!