İrem Derici ve Rıza Esendemir boşandı!

Güncelleme Tarihi:

İrem Derici ve Rıza Esendemir boşandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 10:15

Bir süredir ayrılık dedikoduları ile gündeme gelen ancak arayı düzelterek mutlu evliliklerini sürdüren İrem Derici ve Rıza Esendemir tek celsede boşandı. Peki; İrem Derici neden boşandı? İrem Derici kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde ayrıldıklarına dair haklarında birçok haber çıkan ikilinin dün tek celsede boşandıkları öğrenildi. Ocak ayının başında boşanacaklarına dair haberler çıkan İrem Derici ve Rıza Esendemir, çok geçmeden barışmış ve sosyal medyaya yükledikleri “Yanıp da bitmez köz gibiyiz” mesajlı aşk fotoğraflarıyla bu barışı ilan etmişti.

Anlaşmalı olarak boşanan ve birbirlerinden maddi-manevi hiçbir talepte bulunmayan çift, dün Gebze’de görülen duruşmayla iki yıllık evliliklerini noktaladı.

İrem Derici kimdir

İrem Derici kimdir?

İrem Derici, 21 Mart 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Müziğe daha küçük yaşlarda ilgisi olan ve 4 yaşında org çalmaya başlayan sanatçı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı, Piyano Bölümünü liseyle beraber bitirdi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünü bitiren Derici, Pazarlama İletişimi Yüksek Lisans programı devam ederken O Ses Türkiye’ye katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. Aynı dönemde Monopop isimli grubuyla Türkiye’nin birçok yerinde sahne aldı. "Bensiz Yapamazsın" isimli çalışmasıyla profesyonel anlamda müzik hayatına başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!