İrem Derici kimdir? Biyografi

Güncelleme Tarihi:

İrem Derici kimdir Biyografi
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 13:30

İki yıl önce Rıza Esendemir ile büyük bir aşkla dünya evine giren, ancak aradığı mutluluğu yakalayamayıp dün tek celsede boşanarak yollarını ayırmasıyla gündeme oturan İrem Derici kimdir? İrem Derici hayatı ve bilinmeyenleri haberimizde.

Haberin Devamı

İrem Derici, 21 Mart 1987 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesinin adı Jale Ediz, reklamcılık yapan babasının adı Hulusi Derici’dir. 4 yaşında org çalmaya başladı. İrem 5 yaşında iken anne- babası boşandı. İlkokula giderken Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano bölümünde eğitime başladı lise bitene kadar devam etti. Işık Lisesinden mezun oldu. 16 yaşında iken bir burun estetik ameliyatı oldu.

16 yaşından beri Beyoğlu’nda kulüplerde ‘Monopop’ adlı gurubu ile şarkı söyledi.

Üniversiteden mezun olduktan sonra babasının yanında reklam a. Reklamcılıktan kurtulup şarkı söylemek için çareyi ‘O Ses Türkiye’ye katılmakta gördü.

Acun Ilıcalı‘nın sunduğu 2011 yılında Mustafa Sandal, Hadise Açıkgöz, Hülya Avşar ve Murat Boz'un jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. Yarı finalde elendi.

Haberin Devamı

Melih Kibar’ın bugüne kadar hiç duyulmamış son bestesi “Bensiz Yapamazsın hızlı bir giriş yaptı. Mayıs 2013′de “Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı” adlı single ile Türkiye’de fırtına gibi esti. Sözü ve müziği Sezen Aksu ‘ya ait şarkının klibi Müyap kanalında 24 milyon izlenme sayısına ulaşarak bir rekora imza attı.

2014 yılının başlarında Neşet Ertaş şarkısı olan "Neredesin Sen"i coverlayarak bir tekli çıkardı.

İrem Derici kimdir Biyografi

İrem Derici asıl çıkışını 15 Nisan 2014′de “Kalbimin Tek Sahibine” adlı şarkı ile yaptı. Piyasaya çıktığı andan itibaren dijital platformlarda “en çok dinlenenler” arasına giren şarkı internet ortamında en fazla indirilen ve dinlenen şarkı olma başarısını elde etti.

15 Nisan 2014'de son teklisi ‘Kalbimin Tek Sahibine’ ise adeta nikah-düğün organizasyonlarının resmi şarkısı oldu. 2014 yılında Altın Kelebek Ödülleri, En Iyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülünü kazandı.

İrem Derici, 13 Eylül 2014 tarihinde radyocu, aranjör Rıza Esendemir ile evlendi. Sağ elinin bileğine eşinin adını dövme yaptırdı. 14 yaşında iken de sol kolunun altına latince “şeytan dürttü” yazan dövme yaptırmıştır. Ancak mutlulukları uzun sürmeyen çift, iki yıllık evliliklerini tek celsede sonlandırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!