İrbeç'i hemşehrileri uğurladı

Güncelleme Tarihi:

İrbeçi hemşehrileri uğurladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2017 16:30

İrbeç'i hemşehrileri uğurladı

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde yaşamını yitiren eski Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, doğup büyüdüğü Üzümlü Mahallesi'nde hemşehrileri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Kaş'ta dün gece kardeşinin evinde yaşamını yitiren Yusuf Ziya İrbeç için Kaş'a bağlı Üzümlü Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Kaymakam Bilgihan Bayar, Belediye Başkanı Halil Kocaer, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kaş Koordinatörü Musa Yücel, Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, CHP Kaş İlçe Başkanı Ulaş Akbaş, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri Hasan Nusret Baysal, Halil Arıkan, Erol Demirhan ve yaklaşık 2 bin 500 hemşehrisi katıldı.

Cenaze törenine TBMM Başkanı, Beykent Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve rektör çelenk gönderdi. 23 ve 24'üncü dönemde Antalya milletvekili olarak TBMM'de görev yapan İrbeç'in cenazesine TBMM ve görev yaptığı üniversitelerden kimsenin katılmaması dikkati çekerken, bu durum yakınlarını da üzdü.

İrbeç için Üzümlü Mahallesi Merkez Camii'nde cenaze namazı kılındı. İlçe Müftüsü Fetullah Yavuz'un kıldırdığı namazın ardından İrbeç'in cenazesi Üzümlü Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!