İranlı mankenin hedefi oyunculuk

Güncelleme Tarihi:

İranlı mankenin hedefi oyunculuk
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2017 10:36

İranlı mankenin hedefi oyunculuk

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ESLİNE Ajans, yabancı manken kadrosuna dahil olan İranlı 26 yaşındaki Sahar Delnavaz'un kariyer hedefi oyunculuk.

Sahar Delnavaz, 1.68 boyu, 90.62.90 ölçüleriyle dikkati çekiyor. Tasarım ve moda üzerine özel eğitim alan güzel manken, iyi bir manken olmanın yanı sıra kariyer çizgisine oyunculuğu da eklemek istiyor. İyi bir mankenin aynı zamanda iyi bir modacı ve oyuncu olması gerektiğine inandığını belirten İranlı güzel, "Üç yıl önce Antalya'ya geldim. Artık burada yaşayacağım İran'a dönmeyeceğim. Mankenliği seviyorum. Kariyerimi hızla şekillendirmek ve başarılı olmak istiyorum. Başarılı bir mankenin birçok alanda uzman olması gerektiğine inanıyorum. Bunların başında moda, oyunculuk ve tasarım geliyor" dedi.

Ajans sahibi Esra Keskinol'un özel olarak ilgilendiği Sahar Delnavaz, güzelliğiyle olduğu kadar düzgün fizik hatlarıyla da ön plana çıkıyor. Zamanının büyük çoğunluğunu fitness salonunda geçiren Delvanaz, başarmak için hayal ettiğini ve çok çalıştığının altını çiziyor.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!