İran Büyükelçiliğinden, Battalgazi Belediyesi’ne ziyaret

Güncelleme Tarihi:

İran Büyükelçiliğinden, Battalgazi Belediyesi’ne ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2017 15:18

İran Büyükelçiliğinden, Battalgazi Belediyesi’ne ziyaret

Haberin Devamı

Taha AYHAN/MALATYA, (DHA) - İRAN Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı Hasan Safarkhani, Battalgazi Belediyesi’ni ziyaret etti.
7'nci Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında kente gelen İran Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı Hasan Safarkhani, Battalgazi Belediyesi’ni ziyaret etti. Battalgazi Belediyesi'nin yeni binasını gezen Hasan Safarkhani’ye, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Nevzat Aslan ve Yaşar Karataş eşlik etti.
Safarkhani, Battalgazi Belediyesi yeni hizmet binasını çok beğendiğini belirterek, Malatya’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Malatya'nın güzel, temiz ve yeşil bir kent olmasının dikkatini çektiğini anlatan Safarkhani,"Türkiye’nin çeşitli şehirlerine gittim, gezdiğim kentler arasında Türkiye’nin en güzel ve temiz şehirlerinden birisi olarak gördüm burayı. Bu yıl 7’incisi yapılacak Film festivali için Malatya’ya geldik. İnşallah güzel bir film festivali olur. Malatya nasıl ki kayısı ve diğer meyve yetiştiriciliğinde başarılı ise film ve kültür konusunda da kendini geliştirmiş ve dünyadaki yerini almış. Malatya için şöyle dua ediyoruz. Her zaman gelişen, örnek olan ve devamlı ileriye giden bir şehir” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!