Barış selfiesine ölüm tehdidi! Ülkeyi terk etti

Güncelleme Tarihi:

Barış selfiesine ölüm tehdidi Ülkeyi terk etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 17:27

Kainat Güzellik Yarışması için ABD'de bulunan Irak güzeli Sarah Idan'ın, İsrail güzeli Adar Gandelsman ile çektirdiği fotoğrafı Instagram'da paylaşması üzerine kullanıcılar arasında sert tartışmalar yaşanmıştı. Idan, aldığı ölüm tehditleri üzerine ülkesini terk etti.

Haberin Devamı

İsrailli güzelle çektirdiği fotoğraf ile Filistin'e karşı duyarsız olmakla suçlanan Idan büyük tepki çekti. Irak'ta yaşayan sosyal medya kullanıcıları, Idan'ın bu fotoğrafla İsrail'i tanıdığını ve bunun kabul edilemez olduğunu söylerken, fotoğrafı silmeyen ve başka bir fotoğraf paylaşan Idan, "Bu fotoğraf sadece iki ülke arasındaki barışın oluşması için bir umut ve istek taşımaktadır. Daha önce paylaştığım fotoğraf İsrail hükümetini desteklediğim anlamına gelmemeli ve onların Arap bölgesindeki politikalarını kabul ettiğim anlamı çıkarılmamalı" ifadesini kullanmıştı.

Barış selfiesine ölüm tehdidi Ülkeyi terk etti

Idan, "Bu karenin Filistin meselesine zarar verdiğini düşünenlerden özür dilerim" derken Gandelsman'ın Yahudi ve Müslüman topluluklar arasında dostluk ve barış olmasını istediğini söyledi.

Haberin Devamı

IRAK'I TERK ETTİ

Irak güzeli Sarah Idan, gelen tepkiler ve ölüm tehditleri nedeniyle ülkesini terk etmek zorunda kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!