iPhone'u şarj ederken uyudu, ölümden döndü!

Güncelleme Tarihi:

iPhoneu şarj ederken uyudu, ölümden döndü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 07:43

iPhone'u şarj ederken uyuyakalan adam, ölmekten kıl payı kurtuldu!

Haberin Devamı

iPhone'un patlama haberlerine hepimiz alışkınız, ancak bu defaki bir patlama haberi değil. Konunun iPhone'la da direkt bir alakası yok aslında. iPhone'un bu defaki olaya karışmasındaki tek talihsizliği, kullanıcısının onu şarj ederken hemen yanı başında uyuyakalması.

Aslında hemen hepimizin yaptığı gibi, telefonunu şarja takıp hemen yanı başında uykuya çekilen 32 yaşındaki Wiley Day, oldukça talihsiz ve enteresan bir şekilde ölümden dönmüş. Sebebi ise, boynundaki kolyenin, hemen yatağın yanı başındaki komodinin üzerine çektiği uzatma kablosu prizine taktığı iPhone şarj aletine "dolanması". Bunun neticesinde bir anda elektrik şokuna maruz kalan Wiley Day, can havliyle kendini yataktan atarken tutulduğu gerilim bir yana, kolyenin de gerilmesiyle birlikte boğulma tehlikesine maruz kalmış. Neyse ki çırpınırken bir şekilde şarj aletinden kurtulan Day, böylece hayata yeniden tutunmayı başarmış.

iPhoneu şarj ederken uyudu, ölümden döndü


Olay esnasında boğazını iyice sıkan kolye, elektrik akımıyla birlikte Day'in boğazında üçüncü derece yanığa sebebiyet vermiş. Olay sonrası Washington Post'a konuşan ABD'nin Alabama eyaletinde yaşamını sürdüren Wiley Day, pek çok kişinin yatağın yanı başına uzatma kablosu çektiği söylerken, onları da uyarmayı ihmal etmemiş. Eğer sizler de telefonunuzu benzer şekilde şarj ediyorsanız, görüldüğü gibi bu pek de güvenli bir yol değil. O nedenle uyurken telefonunuz şarj olsun istiyorsanız, onu bir duvar prizine takmanızda fayda var.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BİLGİSAYARINIZ İÇİN 35 MÜTHİŞ DUVAR KAĞIDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!