iPhone'dan büyük ses kaydı bilgisayara nasıl aktarılır?

Güncelleme Tarihi:

iPhonedan büyük ses kaydı bilgisayara nasıl aktarılır
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 13:19

iPhone'unuzda büyükçe ses kaydı yer alıyor ve bilgisayara nasıl aktaracağınızı bilmiyorsanız doğru adrestesiniz!

Haberin Devamı

Ses kayıtlarını bilgisayarınızla paylaşmak:

Ses kayıtlarını bilgisayarınızdaki temel iTunes kütüphanesi ile eşleyebilirsiniz, daha sonra kayıtları bilgisayarınızda dinleyebilirsiniz ya da başka bir iPhone ya da iPod Touch ile eşleyebilirsiniz.

iTunes’tan eşlenmiş bir kaydı sildiğinizde, cihazınızda kaydedildiği yerde kalıyor, ancak eşlediğiniz diğer herhangi bir iPhone ya da iPod Touch’tan siliniyor.

Eğer ki, iPhone’daa eşlenmiş bir kaydı silerseniz, bir dahaki seferde iTunes ile eşlediğinizde iPhone’a geri kopyalanıyor, ancak bunu iTunes’a ikinci bir sefer geri kopyalayamazsınız.

Ses kayıtlarını iTunes ile eşlemek:

iPhone’u bilgisayarınıza bağlayın, daha sonra iTunes’ta iPhone’u seçin. Ekranın en üstündeki Müzik’i seçin(uygulamalar ve filmlerin arasında) Müzik’i eşleyi seçin “ses kayıtlarını dâhil et” ‘i seçin ve Uygula’ya tıklayın.

Haberin Devamı

iPhone’ununuzdan bilgisayarınıza eşlenen ses kayıtları iTunes’ta Müzik listesinde ve Ses Kayıtları Çalma Listesi’nde görünecek. Bilgisayarınızdan eşlenen ses kayıtları iPhone’ununuzda Ses Kayıtları’nda görünüyor, ancak Müzik uygulamasında görünmüyor.
iTunes’un aslında “Müzik” sekmesinde bulunan “Ses Kayıtlarını Eşle” seçeneğini seçtiyseniz, ses kayıtlarınız İOS cihazı bağlanınca eşlemesi gerekiyor(USB ya da WiFi aracılığıyla)

Aslında bunu iTunes’ta seçili unuttum ve fark ettim ki iTunes’ta “Ses Kayıtları” adında yeni bir çalma listesi oluşturulmuş. Bunlar daha kısaydı(Sanırım beş tanesi bir dakika ediyordu) ancak eşleme sorunsuz tamamlanmıştı.

BAKMADAN GEÇME!