iPhone X ne zaman satışa çıkacak? iPhone X Türkiye fiyatları

Güncelleme Tarihi:

iPhone X ne zaman satışa çıkacak iPhone X Türkiye fiyatları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 16:46

Apple'ın iPhone'un 10'uncu yılına özel geliştirdiği iPhone X’in Türkiye satış tarihi için kısa bir süre kaldı. Apple'ın son ve gözde ürünü iPhone X'in Türkiye satış fiyatı için araştırmalar yoğunlaştı. Peki pek çok ülkede piyasaya sunulan iPhone X Türkiye’de ne zaman satışa çıkacak? iPhone X Türkiye fiyatı ne kadar olacak? İşte Apple'ın yeni gözdesiyle ilgili merak edilenler!

Haberin Devamı

APPLE’ın geçen hafta 55 ülkede satışa çıkardığı ve meraklıların yoğun talep gösterdiği yeni akıllı telefonu iPhone X, ülkemizde 24 Kasım Cuma günü teknolojiseverlerle buluşacak. Apple’ın “Akıllı telefonun geleceği” olarak lanse ettiği iPhone X, tamamen ekran kaplı ön yüz, kablosuz şarj ve çift optik görüntü sabitleyici özellikli çift arka kameraya sahip yeni tasarımıyla yurt dışındaki birçok ülkede 27 Ekim Cuma günü ön siparişe sunulmuştu.

ABD’de 64 GB’lık modeli için 999, 256 GB dahili depolamaya sahip modeli için ise 1,149 dolar fiyat etiketine sahip olan iPhone X, ülkemizde 64 GB için 6 bin 99, 256 GB için ise 6 bin 899 fiyat etiketine sahip.

iPhone X, 24 Kasım’da 64 GB ve 256 GB modelleriyle gümüş ve uzay grisi renk seçeneklerinde, 6.099 TL’den başlayan fiyatlarla apple.com.tr ve Apple Store’ların yanı sıra Apple Yetkili Bayileri’nden ve operatörlerden (fiyatlar değişebilir) edinilebilecek.

Haberin Devamı

iPHONE X’İN ÖZELLİKLERİ

Face ID Teknolojisi

iPhone X, göz alıcı 5.8 inç Super Retina ekrana sahip tamamen cam ve paslanmaz çelik muhteşem bir tasarım, güçlü yapay öğrenme, artırılmış gerçeklik ve büyüleyici 3D oyun deneyimleri sağlayan nöral sisteme sahip A11 Bionic çip, kablosuz şarj ve telefonunuzun kilidini açmanın, kimliğinizi doğrulamanın ve ödeme yapmanın yenilikçi ve güvenli bir yolunu sunan Face ID ile birlikte geliyor.
Emojiler çeşitleniyor
Face ID teknolojisine olanak veren TrueDepth kamera, alan derinliği efektli harika selfie’ler için ön kameraya Portre Işığı’na sahip Portre modunu getiriyor ve 50’den fazla farklı yüz kası hareketini kaydedip analiz ederek emoji’lere yepyeni ve eğlenceli bir şekilde hayat veren Animoji özelliğini sunuyor.

Portre Işığı

Çift optik görüntü stabilizasyonuna sahip yeniden tasarlanan arka kamera; yeni bir renk filtresi, daha derin pikseller, Apple tasarımı gelişmiş görüntü sinyali işlemcisi ve müşterilerin göz kamaştıran fotoğraf ve videolar çekmelerini sağlayan Portre Işığı özellikli Portre modunu beraberinde getiriyor.

En Dayanıklı Cam

iPhone X’un tamamen cam ön ve arka yüzeyi, gümüş ve uzay grisi olmak üzere iki muhteşem renk seçeneğiyle bugüne kadar bir akıllı telefonda bulunan en dayanıklı cama sahip.

 

BAKMADAN GEÇME!