iPhone fiyatları düşüyor, Apple ikinci el iPhone satışına başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

iPhone fiyatları düşüyor, Apple ikinci el iPhone satışına başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 08:29

iPhone'dan teknoloji severlerin dikkatini çekecek bir kampanya geliyor. Kullanıcılar ikinci el iPhone'ları, artık Apple garantili bir biçimde, bizzat firmanın kendisinden alabilecek. Bu da iPhone fiyatlarının düşmesi anlamına geliyor!

Haberin Devamı

Bizzat Apple'dan bir iPhone almak istediğinizde bütün ülkelerde ve bütün operatörlerde sorunsuz çalışabilen "kilitsiz" modelleri alamayacağınızı düşünüyorsanız artık üzülmenize gerek yok. Zira teknoloji devi Apple, ABD'deki çevrimiçi mağazasında elden geçirilmiş, ikinci el iPhone'lar satmaya hazırlanıyor.

Buna göre 16 GB'lık "kilitsiz" iPhone 6s, standart iPhone 6s'lere göre 80 dolar indirimle 449 dolar karşılığında satılıyor. 64 GB'lık iPhone 6s'ler için ise normal fiyattan 110 dolar bir indirimle 589 dolar gibi bir fiyat söz konusu. iPhone SE ve iPhone 7 için elden geçirilmiş versiyonlar mevcut değil, fakat bu cihazların görece yeni modeller olduğunu düşünürsek bu da pek sürpriz sayılmaz.

Muhtemelen, elden geçirilmiş ikinci el iPhone'ları yine de Apple'ın çevrimiçi mağazasındansa başka bazı sitelerde ya da tanıdıklarınızdan çok daha uygun fiyatlara hala bulabilirsiniz. Fakat bu alışverişi Apple'ın resmi sitesinden yapmanın kullanıcılara bir yıllık garanti ve kutu açılışında kötü bir sürprizle karşılaşmayacağınızın rahatlığını sağladığını söyleyebiliriz. eBay gibi sitelerden ikinci el iPhone almanın riskli olduğunu düşünenler için artık Apple onaylı bir alternatif mevcut.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!