iPhone 8 resmen satışa çıktı, fiyatı şoke etti!

Güncelleme Tarihi:

iPhone 8 resmen satışa çıktı, fiyatı şoke etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2017 07:32

Dünya dört gözle iPhone 8'i beklerken, özel iPhone 8 serisinin satışına ön sipariş yoluyla başlandı bile! İşte 24K altın kaplama iPhone 8 özellikleri ve fiyatı...

Haberin Devamı

Günümüzün en çok merak edilen akıllı telefonlarından birisi olan iPhone 8, 12 Eylül günü üzerindeki sır perdesini kaldıracak. Ancak henüz resmi tanıtımı gerçekleştirilmeyen iPhone 8 için 24 ayar altın kaplama siparişi vermeniz mümkün!

Popüler Teknolojik ürünlerin altın versiyonlarını satmasıyla adını duyuran Goldgenie, bu defa oldukça hızlı davrandı ve henüz resmi tanıtımı gerçekleşmemiş iPhone 8 altın kaplama versiyonları için ön sipariş almaya başladı.

iPhone 8 resmen satışa çıktı, fiyatı şoke etti

24K altın kaplama, roze altın, platin ya da elmas kaplamalı olarak ön sipariş verebileceğiniz 256 GB iPhone 8 için şirket yaklaşık olarak 2730 Euro fiyat belirlemiş durumda. Ön sipariş vermek içinse bu meblağın yarısını yani yaklaşık 1360 Euro depozito ücretini ödemeniz gerekiyor.

Haberin Devamı

Sitede iPhone 8’in özelliklerine de yer verildiği görülürken 512 GB’lık depolama seçeneği dikkat çekiyor. Eğer 512 GB’lık sürümü seçerseniz ürünün fiyatı 2850 Euro oluyor. 512 GB’lık bir iPhone sürümünün gelip gelmeyeceği henüz bilinmezken satış sayfasına eklenen notta da özelliklerin resmi tanıtımdan sonra güncelleneceği belirtiliyor.

Elmaslarla süslenmiş 24 ayar altın kaplama iPhone 8 ise sadece 512 GB olarak satılacağı belirtilerek fiyat daha da yükselerek 3800 Euro seviyesine kadar çıkıyor. Ön sipariş içinse yine ücretin yarısını yani yaklaşık olarak 1900 Euro depozito vermeniz gerekiyor.

shiftdelete'in haberine göre iPhone 7, iPhone 7 Plus'ın yanında iMac, MacBook Pro veya Apple Watch gibi Apple ürünlerininde çeşitli altın kaplama sürümlerini satın alabileceğiniz Goldgenie; HTC, Blackberry, Huawei gibi markalarında altın kaplama ürünlerini satıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!