İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Öztürk:Kültür ve sanata büyük önem veriyoruz

Güncelleme Tarihi:

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Öztürk:Kültür ve sanata büyük  önem veriyoruz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2017 15:31

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Öztürk:Kültür ve sanata büyük önem veriyoruz

Haberin Devamı

VAN,(DHA)- VAN'ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Kültür-Sanat ve Kadın Yaşam merkezlerini ziyaret etti.Öztürk, kültür ve sanat faaliyetlerine büyük önem verdiklerini söyledi.

 Yol ve asfalt çalışmalarına hız veren İpekyolu  Belediyesi, kültür-sanat ve yaşam  faaliyetlerine de büyük  önem veriyor. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Öztürk, ilçede  hizmet veren Berivan Kültür ve Sanat ile Maya Kadın Yaşam Merkezlerini ziyaret etti.  Spor, sanat ve mesleki eğitim kurslarının yoğun olarak verildiği  merkezlerde  kurs gören öğrenci ve kadınlarla  bir araya gelen Kaymakam Öztürk, kurum yetkililerden çalışmalarla ilgili  bilgi aldı.
Kaymakam Öztürk,Berivan Kültür ve Sanat  ile Maya Kadın Yaşam Merkezlerine kurs için gelen kursiyerlerin burada büyük verim aldıklarını söyledi.
Öztürk," Berivan Kültür ve Sanat Merkezine gelen 250  kursiyer, robotik kodlama, seramik, okuma-yazma, işaret dili eğitimi, bilgisayar, resim, ingilizce, farsça, tiyatro, çocuk korusu , bağlama, keman, piyano ve  gitar , Maya Kadın Yaşam Merkezimizde ise, 150 kursiyer giyim teknolojileri, kadın üst giysileri dikimi, el sanatları, trikotaj, çocuk gelişimi-eğitimi branşlarında kurslar görüyor.Kursiyerlerimiz burda büyük verim alıyor."dedi
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!