İpekyolu Belediye Başkan Vekili Öztürk, yaptıkları çalışmaları anlattı

Güncelleme Tarihi:

İpekyolu Belediye Başkan Vekili Öztürk, yaptıkları çalışmaları anlattı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2017 15:07

İpekyolu Belediye Başkan Vekili Öztürk, yaptıkları çalışmaları anlattı

Haberin Devamı

Behçet DALMAZ/VAN,(DHA) -VAN'ın merkez İpekyolu Belediyesi kentteki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlattı.  

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Öztürk, kahvaltılı basın toplantısını, İpekyolu ilçesi Şerefiye mahallesinde bulunan ve bölgede tek olma özelliği taşıyan 'Engelsiz Yaşam Akademisi'nde yaptı. Belediye Başkan Vekili Öztürk, dezavantjlı olan engellilere daha rahat bir yaşam sunma ve sosyal hayata katılımlarına olanak sağlamak için "Engelsiz Yaşam Akademisi"ni hayata geçirdiklerini anlattı. İçerisinde fitness, konferans salonu, bilgisayar sınıfı, resim, müzik ve ahşap atölyeleri, güzellik merkezi, tiyatro salonu ile engelli çocukların oynayabileceği çocuk parkı ve hobi bahçelerinin bulunduğu Engelsiz Yaşam Akademisi’nde engellilerin güzel vakit geçirdiklerini, ayrıca meslek öğrendiklerini belirten Öztürk, engellilerin sabah saatlerinde evlerinden servislerle alındığını,  gün boyu merkezde kaldıktan sonra da akşam saatlerinde yine servislerle evlerine bırakıldıklarını ifade etti. 

Gazetecilere, okul içi ve çevrelerinde yaptıkları düzenlemeleri, asfaltlama, yol genişletme, kaldırım, park düzenlemeleri konusunda yaptıkları çalışmaları da anlatan Öztürk, bu yılki hedefleri büyük oranda tutturduklarını, önümüzdeki yıl yapacakları yeni çalışmalarla da kenti daha güzel ve yaşarın bir hale getireceklerini söyledi. Öztürk, hizmet üretirken en büyük görevin ise vatandaşa düştüğünü, var olan huzur ortamının devam etmesi gerektiğini belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!