İpekyolu Akdeniz Mersin Turizm Çalıştayı sona erdi

Güncelleme Tarihi:

İpekyolu Akdeniz Mersin Turizm Çalıştayı sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2018 12:52

İpekyolu Akdeniz Mersin Turizm Çalıştayı sona erdi

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Üniversitesi (MEÜ) Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen 'İpekyolu Akdeniz Mersin Turizm Çalıştayı' sona erdi.
MEÜ Arkeoloji, Sanat Tarihi, Biyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı, Heykel, Seramik, Fransızca Mütercim Tercümanlık Ana Bilim Dalı bölümlerinin yanı sıra İletişim Fakültesi, Devlet Konservatuvarı, Büyükşehir Kent Konseyi, sivil toplum kuruluşları ile İçel Sanat Kulübü temsilcilerinin de yer aldığı çalıştayın moderatörlüğünü Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Uysal Yenipınar üstlendi.
Çalıştay sonunda İpekyolu Akdeniz Mersin Turizm Girişim Grubu'nun (İAMTGG)  güçlü ve zayıf yönleri, fırsat ve tehditler analizi ve eylem planı tamamlandı. 'İpekyolu Mersin Festivali' maddesinin turistik etkinliğe dönüştürülmesi önerisi kabul edilirken, grup ve festival isminin tescillenmesi, logo ve poster hazırlanması, iletişim grubu oluşturulması, İpekyolu bilgilendirme toplantılarının düzenlenmesinin yanında, İstanbul’da düzenlenecek EMITT fuarına katılım sağlanması kararları alındı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!