İpek yarı finalde

Güncelleme Tarihi:

İpek yarı finalde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2009 00:00

ENKA Arena’da devam eden Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup 2009 Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası’nda Kazak partneri Yaroslava Shvedova ile çiftler mücadelesi veren İpek Şenoğlu yarı finale yükseldi.

İtalyan Maria Elena Camerin ile Sloven Polona Hercog çiftini 7-5 ve 6-1’lik setlerle 2-0 yenen Şenoğlu-Shvedova ikilisi, bugün saat 20.00’de Çek çift Lucie Hradecka/Renata Voracova ile finale kalmak için mücadele verecek. Teklerde ise ilk turu geçen Pemra Özgen çeyrek finale çıkamadı. WTA klasmanında 20. sıradaki turnuvanın 3 numaralı seribaşı İspanyol Anabel Medina Garrigues ile 2. turda karşılaşan tenisçimiz, ilk seti harika bir oyunla 6-2 kazandı. Diğer setleri 6-2 ve 6-0’la kaybeden Özgen, dünya klasmanının ilk 20’sindeki bir sporcudan set alma başarısı göstererek alkış topladı.

Dün oynanan diğer tekler 2. tur maçları sonunda 2 numaralı seribaşı İsviçreli Patty Schnyder’i eleyen Paraguaylı Rossana De Los Rios’u 2-0 yenen Alman Andrea Petkovic, Alman Julia Goerges’i 2-1’le geçen 8 numaralı seribaşı Çek Lucie Hradecka ve Belarus Ekaterina Dzehalevich’i 2-1 mağlup eden Polonyalı Urszula Radwanska çeyrek finale yükseldiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!