İpek Restoran yeni yerinde

Güncelleme Tarihi:

İpek Restoran yeni yerinde
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2017 10:15

İpek Restoran yeni yerinde

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA Demre İlçesi'nin en eskilerinden İpek Restoran yeni yerinde hizmete açıldı.
İpek Restoran'ın yeni yerinin açılışına Kaymakam Murat Uz, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Başkan Yardımcısı Faruk Akbudak, Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, Mal Müdürü vekili Hıdır Karakaş, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür vekili Ali Kıraslan, Tapu Müdürü Orhan Hazır, Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özen, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, İpek Restoran'ın eski sahibi baba Durali Güven ve yeni sahibi oğlu Gökhan Güven ve davetliler katıldı.
Kaymakam Murat Uz, "Demre'nin ihtiyacı olan çok güzel bir restoran yenilenerek, büyüyerek yeni yerinde hizmete başlıyor. Yiyecek ve içecek sektörü bir toplum için çok önemli. Bu sektör ne kadar sağlıklı ve temiz hizmet verirse, toplumlar da o kadar sağlıklı olur. Burası yeni bir iş ve aş kapısı olarak yenilenerek hizmete başlıyor" dedi.
Konuşmanın ardından dua edilerek restoranın açılış kurdelesi kesildi.
1988 yılından bu yana Noel Baba Caddesi'nde hizmet veren İpek Restoran, buradan Ertuğrul Günay Caddesi ile Noel Baba Caddesi arasındaki 2'nci Sokak'a taşındı. Baba Durali Güven'den oğlu Gökhan Güven'in devraldığı restoran 750 metrekarelik yeni yerinde 10 personelle hizmet verecek.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!