iPad Air tarih oluyor

Güncelleme Tarihi:

iPad Air tarih oluyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 11:54

Apple'ın iki farklı modelini bugüne dek satışa sunduğu iPad Air serisi yolun sonuna geliyor. Yenilenen iPad Pro ile birlikte Apple'ın iPad Air serisini gözden çıkardığı dikkat çekti.

Haberin Devamı

Apple, geçtiğimiz gün düzenlediği etkinlikte yeni akıllı telefonu iPhone SE'nin tanıtımının yanı sıra iPad Pro 9.7 inç tablet modelini tanıtmıştı. Geçtiğimiz yıl da iPad mini 4 ile iPad Pro modellerini tanıtarak, son olarak 2014 yılında karşımıza çıkan iPad Air 2'yi güncellemeyen teknoloji devi, şimdi de ona "rakip" olabilecek 9.7 inçlik iPad Pro'yu tanıtarak, adeta yeni bir iPad Air göremeyeceğimizin de sinyallerini vermiş oldu.

Ekran boyutları itibariyle iPad Air 2 ile aynı ölçülere sahip olan iPad Pro 9.7, teknik altyapı olarak ondan çok daha yüksek kapasitede özellikler getiriyor. iPad Air 2 ile maksimum 128 GB'lık depolama kapasitesi sunulurken, iPad Pro 9.7 inç ile iki kat daha fazla kapasiteye kavuşmak mümkün. Öte yandan gerek ağırlık, gerek incelik olarak da iPad Air 2 ile birebir aynı değerleri sunan iPad Pro 9.7, böylelikle şimdilik iPad Air 2'nin tüm cazibesini silmiş duruyor. Fiyat dışında...

Haberin Devamı

Apple'ın resmi sitesinde en üst sürüm olan 64 GB'lık 4G'li iPad Air 2 için biçilen fiyat 2149 TL iken, iPad Pro 9.7'nin 32 GB'lık 4G sürümü 2699 TL'ye edinilebiliyor. 256 GB'lık kapasiteli 4G modeli ise tam 3899 TL. Bu da iPad Air 2'yi fiyat olarak daha erişilebilir kılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BİLGİSAYARINIZ İÇİN 40 MÜTHİŞ DUVAR KAĞIDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!