İntikam single’ı

Güncelleme Tarihi:

İntikam single’ı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2010 00:00

Gece hayatından bir türlü vazgeçiremediği için Can Tanrıyar’dan boşanan Petek Dinçöz, öfkesini yeni single’ıyla dile getirdi. “İşte Böyle Morarırsın”ı intikam için çıkardığını inkar etmeyen Dinçöz, “Benim gibi kızgın ne çok kadın varmış, internetten takdir mesajı yağıyor” diyor.

Haberin Devamı

Can Tanrıyar’dan boşandın, “İşte Böyle Morarırsın” diye bir single çıkardın. Bir çeşit intikam mı bu?                    

- Evet, bana çektirdiklerinin bedelini ödetmek istemiştim ona ama durum değişti.    

Nasıl?                

- Single çıkalı bir hafta olmadan şarkı patladı, çok büyük ilgi gördü. Ben bile şaşırdım. Demek benim durumumda, yani kızgın çok kadın varmış. Facebook’tan yüzlerce takdir ve beğeni mesajı aldım bu şarkıyla ilgili...
 
Neler diyorlar?  

- Çoğu “Nihayet eski Petek’i bulduk” şeklinde yorumlar yapıyor. Bundan dört-beş sene önceki Petek’i daha çok seviyorlarmış, mesajlardan onu anladım.

Dört-beş sene önceki Petek nasıldı?             

- Canlı canlı şarkılar söyleyen, yerinde duramayan, eğlenceli, neşeli, samimi bir Petek’ti. ınsanlar onu seviyormuş.

ÇOK CAN MERKEZLİ YAŞAMAM HATAYMIŞ               

Single’la böyle bir çıkış yaptığına göre “boşanmak sana yaradı” denebilir mi?


- Hayır, bu anlattıklarım özel hayatımla değil, yaptığım müzikle ilgili. Tabii ki son dönemde yaşadıklarım beni üzdü, yordu. Hatta zaman zaman tükendiğimi hissettim. Ama “ayakta kalmalıyım” kararımın özel hayatımdaki bu travmayı örtmeye başladığını görüyorum.

Mutlu musun?

- Olmalıyım!

Kendinde eksik gördüğün şeyler var mı? Ya da hatalı?

- Çok Can merkezli yaşamışım, hayatıma arkadaş bile sokmamışım. Bu büyük bir hataymış. şu an hiç arkadaşım yok, tek başıma mücadele veriyorum. Geriye dönüp neden böyle yaptığımı düşündüğümde de duruma bir anlam veremiyorum.

BİZE BÜYÜ YAPMIŞLAR

Şarkında Can Tanrıyar’ın peşinden koştuğunu ima ediyorsun. Koşmuş muydun gerçekten?


- İma değil, açıkça söylüyorum. O, gece hayatına bu kadar düşkün olmaktan şimdi pişmanlık duyduğunu ve değişeceğini söylüyor.

İnanıyor musun ona?

- Hayır. Devamlı ilişkiyi düzeltmeye çalışıyor ama bence onun önce kendisini, çevresini, arkadaşlarını düzeltmesi lazım.

Ya sana artık değiştiğini ispatlarsa?

- İspatlayamaz. O alışmış bir kere bu hayata...

Ayrılığınızla ilgili yapılan en ilginç yorum neydi?

- Birileri hem Can hem de bana büyü yapıldığını söyleyip duruyor. Gülüp geçiyorum. Güya Can’a benden soğuması ve mutluluğu dışarıda, gece hayatında bulması için büyü yapmışlar. Bana da daha kötüsünü... Papaz büyüsü yapmışlar sözde...

İnanıyor musun?

- Hayır ama bu iddiadan etkilenmemek mümkün değil. Sürekli yanımda dua taşımaya başladım.

ARABULUCULARA BİLE REZİL OLDU

Can Tanrıyar, sana yazdığı şiirde “Keşke bunlar bir oyun, bir reklam olsaydı da bitseydi. En kötüsü yan yana yaşanan ayrılık” diyor. Sen ne diyorsunuz?


- Biz ayrılalı üç ayı geçti, benim kızgınlığım ise bir gram eksilmedi. Geri dönüşü yok bunun... Öyle reklam falan işlerinden de anlamam ben... Yan yana yaşanan ayrılık konusuna gelince; evet konuşuyoruz, zaman zaman dost olarak görüşüyoruz. Hepsi bu... Böyle yazdığına göre içten pazarlıklı davranıyor. Ben onu sadece dost olarak görüyorum ama demek onun başka planları var.

Bu ilişkiyi toparlamak için araya girenler olmuş...

- Evet, Sezen Aksu ile işadamı dostumuz Yüksel Çağlar bizim için çok şey yaptılar. Ama Can onlara da rezil oldu. Üç gün bile evde oturamadı, kendini onlara da ispat edemedi. Herkes pes dedi.

Haberin Devamı

ÇOCUK MU KANDIRIYOR

Hiç gerçekten değiştiğini düşünmedin mi?


- Yok canım... Ona da söylemişler şu büyü olayını, onu kullanıyor. Boynuna bir muska asmış, bana onu gösteriyor, “Kurtuldum artık, gözüm başka bir şey görmüyor, kör olmuşum daha önce ben” diyor.

Sen ne diyorsun?

- “Çocuk mu kandırıyorsun” diyorum, ne diyeceğim!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!