İnternetin yeni fenomeni

Şu sıralar internetin yeni çılgınlığı salihande.blogspot.com adresinden yayın yapan blog... İnanılmaz ilgi görüyor.

Blog’un kahramanları Salih ve Hande adında birbirlerini deliler gibi seven iki genç. Her gün aşklarını ve yaşadıkları maceraları blog’larında yazıyorlar. Ama ne yazmak! Ben böyle bir samimiyet hiç görmedim! En iyisi Türkçe’yi katleden imla hatalarıyla birlikte sözü onlara bırakalım.
Hande: “buca tepesine hep gidiyoruz. orada salihim beni ilk kez öptü. orada bir arsa alıp ev yaptırmak istiyorum. salihimin kadını olduğum yerde çocuklarımız büyüsün istiyorum. salih kızıyor, sana orda tecavüz ederler diyor. salihin kıskançlıkları bazen sinirlendirsede beni ona o kadar aşğımki napacağımı bilmiyorum. bana hala güvenmiyor. bugün 70 mesaj attı.”
Hande: “Ben yaşarım kömürlükte bile çünkü kayıınvaldem dünyanın en şeker insanı. Zaten bacakları olmadığı için hiçbirşey yapamıyor. bana ne kötülüğü olabilir. tuvaletini nasıl yapacağını da öğrenmiş.”
Salih: “bazı koltuk altlarını bile almayan turistler var. kadında temizlik en önemli şey. handemi çiçeğimi bu yüzden çok seviyorum. bir tek kıl görmedim daha onda. yabancılar öyle değil, tatile gelmiş afadersiniz kızlar okumayın burayı oralarını almamışlar. kaç gündür marmaristeyim her akşam orası kıllı kadınlar görüyorum. Çok kötü. batılıların ahlaksızlığını almayalım o yüzden”
Salih (yabancılara takmış devam ediyor): “turistler çok medeni insanlar ama yinede türkler en güzeli. vatanımızın kıymetini bilelim. onların denizleri bile yok buraya geliyorlar o kadar düşükler düşünün. gelip denizimizi neden kirletiyorlar biliyor musunuz. biz osmanlılar olarak onları ezdik rezil ettik onlarda intikanm için domuz giribi, kuş gıribi, aids ve hayat kadınlarını buraya yollayarak bizi içten içe yıkmaya çalışıyorlar. düşmeyin bu tuzaklara.”
Hande: “Salihime diyorum dokanma fazla kadınlara oda sanıyor kıskanıyorum. yoo kıskanmıyorum işi o o bir sanatçı fazıl say gibi büyük bir sanatçı o. fazıl sayın karısı fazıl saya çıkma oraya kadınlar sana bakma derse türkiye ne hale gelir biliyormusun diyor.”
Hande: “salihle kavga ettik halamın kızının kalçasına baktın diye suçladım onu. Halamın kızı benden şişman neden ona baksın ben varken.”
Salih: “hislerimde yanılmadığımı anladım. aslıdan sonra ilk kez bir kıza değer vermiştim oda o..spu çıktı. hepiniz aynısınız. yazıklar olsun seni gezdirdiğim benzin paralarına. 750 milyon borçlusunuz bana. keşke anamın cemilemin sözünü dinleseydim.”
Yok ilişki bitmiyor, barışıyorlar. Yazılanlar kuşku uyandıracak derecede fazla absürd. Ekşisözlük’te bu blog’un sahte olduğunu, böyle saçma sapan şeyler yazacak insanların var olmadığını düşünenler de var. Bence aramızda bu tip insanlar da var. Çok acayip bir nesil yetişti çünkü.
Ayrıca sayfalarca yorum yazıp, bu kadar imla hatası yapmak da büyük emek ister. Eğer bu blog sahteyse de harcanan emeğin önünde saygıyla eğiliyorum. Çünkü acayip komik. Arada girin günün stresini anında kurtulursunuz.

Perez Hilton’dan Emine Erdoğan yorumu

Emine Erdoğan ile dünyanın en çok okunan magazin yazarı Perez Hilton’un bir gün yollarının kesişeceğini hiç tahmin etmezdim ama oldu. Perez, milyonlarca kişinin takip ettiği ünlü blog’unda top model Naomi Campbell ile Emine Erdoğan’ın buluşmasını yorumlayıp, görüşmenin fotoğraftaki gibi dostane bir havada geçip geçmediğini çok merak ettiğini belirtmiş. Perez’in Emine Erdoğan’la bir sorunu yok, Naomi’yi diline dolamış.
Naomi’yi biz güzeller güzeli bir top model olarak biliyoruz ama Amerikalılar onu en psikopat model olarak görüyor. Katıldığı her organizasyonda olay çıkaran Naomi, en son yardımcısına cep telefonu fırlattığı için kamu hizmeti cezasına çarptırılıp, beş gün boyunca bir hastanede yerleri süpürmüştü. Perez de bu olayı hatırlatarak fotoğrafta Emine Hanım’a “Lütfen bana telefon fırlatma” dedirtmiş. Haberle ilgili yorumlar daha da ilginç. “Naomi gibi bir arızanın Emine Hanım’ın yanında ne işi var” diyen bile var.
Yazarın Tüm Yazıları