İnternet mağduru muhtar

Güncelleme Tarihi:

İnternet mağduru muhtar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 12:14

İnternet mağduru muhtar

Haberin Devamı

 

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da internet sağlayıcısını değiştirmek isteyen muhtarın aboneliği iptal edilmeyince hem muhtar, hem mahalleli mağdur oldu.
Konyaaltı İlçesi Altınkum Mahalle Muhtarı Eyüp Karakaya'nın kullandığı internetin sözleşme süresi 12 Nisan'da sona erdi. Daha avantajlı başka bir internet sağlayıcısına geçmek isteyen muhtar Karakaya, internet sağlayıcısına iptal dilekçesi verdi. Ancak interneti iptal edilmedi. 3 ay boyunca defalarca aramasına rağmen internetinin kesilmediğini söyleyen muhtar Eyüp Karakaya, “Bana fatura da gelmedi. Israrlı aramamın sonucunda aboneliğimin dondurulduğu söylendi. 10 gün önce internetim tamamen kesildi. Fakat aboneliğim iptal edilmediği için başka bir internet sağlayıcısına geçemiyorum" dedi.
Muhtarlıktaki tüm işlemleri internet üzerinden yaptığını hatırlatan Altınkum Mahalle Muhtarı Karakaya, “Mahallelime evrak veremiyorum. Onlara faydalı olamadığım için de çok üzülüyorum. Ben de mahalleli de mağdur olduk. Bir çözüm bulunmasını istiyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!