Intercity İstanbul Park’ta heyecan start aldı

Güncelleme Tarihi:

Intercity İstanbul Park’ta heyecan start aldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 15:59

Geçtiğimiz hafta 16-17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen Intercity Cup yarışlarının ilk ayağı toplamda 40 pilotun katılımıyla nefes kesici bir rekabete sahne oldu.

Haberin Devamı

16 Nisan Cumartesi günü düzenlenen I. Intercity Cup yarışında mücadele eden pilotlardan Sinan Koç pole pozisyonda başladığı yarışı ilk sırada bitirmeyi başararak birincilik kürsüsündeki yerini aldı. Sinan Koç'u takip eden Ali Eren Özcan ve Demir Uyar yarış sonrasında 2.’lik ve 3.’lük kupalarını aldılar.

Intercity İstanbul Park’ta heyecan start aldı


17 Nisan Pazar günü ise II. Intercity Cup yarışında 20 yeni pilot piste çıktı. 16 Nisan günü koşulan I. Intercity Cup mücadelesini aratmayan rekabette pilotlar kıyasıya yarıştılar. Zorlu mücadeleler sonucunda yarışın kazananı Gün Taşdelen olurken, Can Luca Ünsal 2.’lik, Mert Becce ise 3.'lük kürsüsünde yer aldılar.

16-17 Nisan tarihlerindeki heyecan sadece Intercity Cup ile sınırlı değildi. Intercity Istanbul Park Pist Günleri kapsamında otomobil ve motosiklet seansları ile motorsporları severler aksiyon dolu ve bir o kadar da keyifli bir hafta sonu geçirdiler.

BAKMADAN GEÇME!