Inter’e yenileceksiniz, yoksa...

Güncelleme Tarihi:

Inter’e yenileceksiniz, yoksa...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2010 00:00

Lazio’nun fanatik taraftarları, ezeli rakipleri Roma’nın şampiyon olmaması için kolları sıvadı! Bir grup fanatik dün kulüp tesislerini basarak, takım kaptanı Rocchi’ye, “Bu hafta Inter’e yenilip, şampiyon olmalarını sağlayacaksınız” dedi.

Haberin Devamı

İTALYA’da Roma ile Lazio takımları arasındaki ezeli rekabet çığrından çıktı... Lazio’nun fanatik taraftarları futbolcularına, “Inter’e yenilip Roma’nın şampiyonluğunu engelleyeceksiniz” dediler ve tehditler savurdular.
Mavi beyazlı taraftarları bu çılgın tehdite götüren olaylar, Lazio ile Roma’nın önceki hafta sonu Roma Olimpiyat Stadı’nda oynadığı maçta başladı. Karşılaşmayı 2-1 kazanan sarı kırmızılı takımın kaptanı Totti’nin rakip tribünlere baş parmakları ile aşağıyı göstererek, “İkinci lige düşün” şeklinde işaret yapmasını hazmedemeyen Lazio taraftarları, dün Formello’daki kulüp tesislerine baskın yaptı.
Burada takım kaptanı Rocchi ile görüşen fanatikler, “Totti’nin bu hareketine karşılık siz de onları şampiyonluktan edeceksiniz. Bu hafta Inter’e yenilmenizi istiyoruz” dediler. Kaptan Rocchi, kendilerinin küme düşme hattında bulunduğunu hatırlatıp, “Biz de kazanmak zorundayız” cevabını verdi. Ancak, öfkeli taraftarlar, “Kesinlikle Inter’e yenileceksiniz, yoksa çok kötü olaylar yaşayabilirsiniz” diyerek açıkça tehdit etti.

Haberin Devamı

Bu hareket seyirciyi ateşledi

ROMA Kaptanı Totti, 2-1 kazandıkları Lazio maçından sonra rakip tribünlere, “İkinci lige düşeceksiniz” anlamına gelen bu hareketi yapınca ortalık karışmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!