Intel COMPEX’i oyuna boğuyor

Güncelleme Tarihi:

Intel COMPEX’i oyuna boğuyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2007 11:11

Lütfi Kırdar Rumeli Fuar Merkezi’nde dün başlayan COMPEX bünyesinde yer alacak Türkiye’nin en büyük oyun festivali Intel GameX kapsamında oyuncular birbiriyle kıyasıya mücadele ediyor.

Intel, HP ve Asus tarafından festival için özel olarak tasarlanan toplam 180 oyun sistemi, Logitech tarafından sağlanan oyunculara özgü ürünlerle bin 250 metrekarelik alanda oyun tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Intel GameX oyun festivalinde düzenlenen LAN partilerini birincilikle tamamlayanlara, başta yurtdışında yapılacak oyun festivallerine katılım olmak üzere özel ödüller verilecek. Intel GameX çerçevesinde ayrıca Sprite’ın sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan PlayStation3 ve PSP platformu üzerindeki yarışmalarda da heyecan yaşanacak. Resmi Güvenlik Yazılımı Sponsoru NOD32 de, özel Kendo gösterileriyle Intel GameX’e renk katacak.

COMPEX Consumer 12. Tüketici ve Ev Elektroniği Şovu ve Intel GameX oyun festivaline ücretsiz olarak katılmak isteyenler, www.compex.com.tr veya www.gamex.com.tr adresinden online davetiye alabilecekler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!