Instagram'da izinizi belli etmeyin!

Güncelleme Tarihi:

Instagramda izinizi belli etmeyin
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2017 12:23

Instagram'da hepimiz insanları takip ederiz. Bunu yaparken de kimleri takip ettiğimiz, hangi arama terimlerini kullandığımız belli olsun istemeyiz. 'stalk' olarak da isimlendirilen bu yöntemler sayesinde Instagram gizliliğinizi en üst düzeye çıkartabilirsiniz.

Haberin Devamı

ARAMA GEÇMİŞİNİ TEMİZLE

"Arama geçmişini temizle" sekmesi, arama çubuğunuzdaki önceki aramaların açılır listesini temizler. Not: Bu, arama önerilerinizi etkilemez.

Instagramda izinizi belli etmeyin

Ayarı etkinleştirmek için;

Instagram profilinize gidip, IPhone'da dişli şeklindeki görsele, Android'de ise üç noktalı çizgiye dokunun.En altta ilerleyin, "Arama Geçmişini Temizle" sekmesine tıklayın. Bu, arama geçmişinizi geçici olarak temizleyecektir. Yani, aynı hesabı veya etiketi ararsanız, arama geçmişi sayfanıza tekrar çıkacaktır.

GİZLE BUTONU

Önerilen bir hesabı gizlemek isterseniz gizle butonunu kullanabilirsiniz. Hesabına bakmaya devam etseniz bile bu sekme sayesinde hesap size önerilmez.

Instagramda izinizi belli etmeyin

Ayarı aktifleştirmek için;

Haberin Devamı

Arama sekmesine ve ardından arama çubuğuna tıklayın. Gizlemek istediğiniz aramaya basılı tutun. "Gizle"ye tıklayın.

BUNUN GİBİ DAHA AZ YAYIN GÖR

Instagramda izinizi belli etmeyin

Belirli bir yazının veya hesabın daha az önerilmesini istiyorsanız "gönderi" kısmına tıklayın.Daha fazla seçenek için üç nokta menüsüne dokunun."Bunun gibi daha az yayın görün" seçeneğini seçin.

Bu küçük ayarlar ile İnstagram'dan alınan keyfi maksimuma çıkartabilirsiniz. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!