"İnşallah sporcularımız farkında olur"

Güncelleme Tarihi:

İnşallah sporcularımız farkında olur
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2012 13:18

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, İstanbul'da yarın düzenlenecek Bayanlar Dünya Kupası organizasyonunda başarılı olmak istediklerini söyledi.

WOW Otel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Uysal, Bağcılar Spor Salonu'nda yarın yapılacak şampiyonanın 2016 Olimpiyatları'na puan müsabakası olması nedeniyle önemine dikkati çekti.

Uysal, 21 ülke ve yaklaşık 90 sporcunun katılacağı şampiyonayla ilgili olarak, “Bu Dünya Kupası önemli, çünkü olimpiyat puan müsabakalarından bir tanesi. İyi bir katılım var. Çok önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacağız. İnşallah sporcularımız da bunun farkında olur ve başarılı oluruz. 2016 Olimpiyatları'na şimdiden çalışmaya başlayıp iyi neticeler almak istiyoruz. Bütün İstanbul'daki sporseverleri bekliyoruz. Takımımızı yalnız bırakmasınlar” dedi.

Toplantıda Uysal, geçtiğimiz aylarda 24 saat boyunca tatamiden ayrılmadan yaptığı 4 bin 627 judo tekliği atışıyla dünya rekoru kırarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren milli takım antrenörü Namık Ekin'e de plaket verdi.
Toplantıya judo camiasından isimlerin yanı sıra, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Numan Güzey de katıldı.

Bağcılar Spor Salonu'nda düzenlenecek şampiyona saat 10.00'da eleme müsabakalarıyla başlayacak ve 16.30'da yapılacak finallerle sona erecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!